Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen a barátom?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyunk, és hetente 1 maximum 2 találkozónál nincs több. Ha tőle függ heti 1, ha tőlem akkor van ottalvás, program, stb. Évek óta nyelem ezt, most pl 3 napja találkoztunk utoljára, mondtam neki a mai napot, aztmondta majd szilveszterkor. Megpróbáltuk megbeszélni, azt mondta neki ennyire van igénye.

Ha igazán szeretne többet lenne velem, igaz?

23/L

2021. dec. 28. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Igen

Úgy tűnik neki szabadidopartner vagy

2021. dec. 28. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is úgy tűnik hogy semmit nem jelentesz neki csak punci van alattad.
2021. dec. 28. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ez nekem minden lenne, csak párkapcsolat nem…
2021. dec. 28. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
es te ezt evekig elturted? vagy kidobod vagy mostmár beletorodsz, h ez ilyen lesz, evek multan valtozni nem fog, ha eddig nem tette.
2021. dec. 28. 17:32
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
45%

Làtom,mindenki gondolatolvasó lett hirtelen.

Nos, őket càfolva: van a szerelmében bàrmi kétséged? Kifejezi feléd és a környezeted irànyàba, h mit érez iràntad?

2021. dec. 28. 17:35
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Hány éves?
2021. dec. 28. 18:39
 7/11 anonim válasza:
85%

#5 ha a kérdezőnek több az igénye, akkor szerintem egy idő után mindegy, hogy szereti-e a pasi.

Ha nem egyeznek az igények, akkor hosszútávon nem fog működni a dolog szerintem.

2021. dec. 28. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Friss kapcsolatban, pár hónap után azt mondanám, oké, majd alakul ez. Így viszont eléggé kiforrott, hogy ő tulajdonképpen ennyivel elégedett. Attól még szerethet. Csak nyilván nem úgy, nem annyira, mint te őt. Ami valljuk be, megalázó rád nézve, messze áll a lángoló szerelemtől.
2022. jan. 2. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem lenne barátnőm, minden létező dolgot megtennek, hogy ottalvás, program, minőségi együtt töltött idő, közös tervek, egymáshoz bújások legyenek. Mindig meghallgatnám, odafigyelnék rá és kifejezném, hogy őszintén szeretem őt. Sose lökném el magamtól. De ha igényelné, szabad teret kapna. Sose korlátoznám, nem tiltanám el a barátaitól, szeretteitől, hobbijától. Amiben tudnám, támogatnám. Mindig mindent megbeszélnénk, együtt megoldanánk a konfliktusokat is felnőtt módon megbeszélve.

A leírásod alapján a párod ellök téged, nem veszi észre, hogy valódi szeretetre van szükséged. Minőségi együtt töltött időre, ölelésekre, csókokra, mély beszélgetésekre.

2022. jan. 3. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudja nagyon jól ez a jóember, mire lenne szüksége a Kérdezőnek... Csak pont lesz.. rja. Neki elég ennyi.
2022. jan. 3. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!