Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi (/olyan, aki ismer olyan férfit), aki a legelső kapcsolatával van még mindig együtt?
A párommal több, mint 3 éve vagyunk együtt. 25 volt, amikor megismerkedtünk, én voltam neki az első, minden téren. Tudom, hogy szeret, viszont néha vannak olyan dolgai, ami kapcsán felmerül bennem, hogy talán ő nem tart engem az igazinak, hiszen nem tapasztalt még mást...
Más érintett férfiak válaszára vagyok kíváncsi... Van köztetek olyan, aki együtt maradt az első párjával?
/Bunkó, lekezelő hozzászólásokat nem kérnék, valamint szexuális ajánlatokat sem. Valódi üzeneteket viszont szívesen fogadnék. Köszönöm./
Az egy dolog, hogy ritka, de én konkrét pszichológustól hallottam, hogy ez ugyanolyan egészségtelen, mint aki képtelen megállapodni. Ugyanaz csak a 2 ellentétes véglet gyakorlatilag.
Az ideális, az mondjuk 3-4 kapcsolat után megállapodni, mikor az ember már kiismeri önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!