Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 40 éves és reggel és este beszél az anyjaval telefonon, ezt tudnátok tolerálni?
Teljesen normális, hogy felhívja, miért ne tehetné?
És a férfiasságot nem ebben mérik.
Attól függ, mennyit 5-10 perc oké. Nekem pl. apám beszélt este, amikor együtt tudott volna lenni a család, átlagban 2 órákat, minden hétköznap és néha hétvégén is az anyjával, mindenféle hülye, piti témáról (amiről egy pletykás vidéki vénasszony szokott... a szomszéd mit csinált, a pap mit csinált, ki kivel szűrte össze a levet, hogy virágzik a muskátli, hány forinttal lett drágább a kisboltban a cukor múlt hét óra...)... ráadásul úgy, hogy nagyanyámnak megvolt a társasága, nem is volt magányos, tudott kivel beszélni apámon kívük is...
Anyám... értelmezés szerint egy szent volt vagy egy balek volt, amiért ezt tűrte, én ezt nem fogom, mert tudom, milyen az, amikor a saját gyerekeivel nem tölt elég időt apuci, mert az anyja fontosabb... aztán csodálkozik, hogy eltávolodtunk tőle meg anyánk jobban ismer minket... akkor meg mi voltunk a neveletlenek, akik nem tisztelik az apjukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!