Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek volt kalandja lánnyal, elmondanátok?
Figyelt kérdés
Elmondanátok vagy elmondtátok a pasitoknak, hogy volt kalandotok lánnyal?
Pasimat tudom, hogy izgatná ha láthatna két lányt pl csókolózni. Nekem pedig volt kalandom lánnyal anno. Nem tudom elmondjam e ezt neki. Picit félek, hogy akkor ezzel “nyaggatna”…
2021. dec. 27. 08:04
1/3 anonim válasza:
Mi be is vettük őt. Nyilván élvezte. De nem nyaggatott vele sosem.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen, de inkább nem mondanám el, ha a későbbi életedre nincs hatással. Pl. ha össze is tudnál jönni lánnyal, vagy többel is le akarsz feküdni. Ha meg nyaggatna a barátod, az meg inkább kellemetlen. Úgyhogy szerintem nem érdemes elmondani.
3/3 anonim válasza:
Ha elmondod biztos nyaggat majd vele. Csak akkor mondd el, ha benne lennél esetleg egy hármasban a jövőben, vagy ha pasid tiszteletben tudja tartani, hogy volt kalandod régen, de ennyi, többet nem akarsz.
Nekem kalandom lánnyal a jelenlegi párom mellett volt egy hármas keretében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!