Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne erre a problémára a megoldás? A párom nem örül ha akkor űzöm a hobbim, amikor együtt vagyunk.
Minden héten hétvégén és hétköznap két estét is együtt töltünk. Én heti 3-szor edzem 3 éve aktívan, azokon a napokon este (és egyszer péntek délután, mert én hamarabb végzek) járok edzeni, amikor nem töltjük együtt a napot vagy az estét.
A karácsony és január 2 közti időszakot végig együtt töltjük és felvetettem, hogy én a 2 ünnep közt 2x másfél órára elmennék azért edzeni mert évek óta ez a hobbim és szeretem, mire ő kiakadt, hogy miért nem töltöm azt a pár órát is inkább vele.
6 hónapja járunk, elég sok közös programunk van és sok időt töltünk együtt.
Ebben a sztoriban kinek van igaza, mi a megoldás?
Menjél edzeni. Ez két alkalom, bőven lehettek együtt.
AMúgy miből gondoljátok, hogy a kérdező férfi?
Menj el edzésre akkor is. 2x másfél óra semmi. Nem kell állandóan a másik s.ggében lenni.
L
Mivel én is sportolok, örülnék, hogy a barátnőm az ünnepek alatt sem felejti el.
Szóval, vagy mennénk együtt vagy elengednélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!