Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megunt vagy megcsalhat?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, mostanában elég sokat veszekedtünk. Átjöttem hozzá, és csak annyiból állt a szex, hogy lefeküdtünk aludni, ő meg benyálazta és belém erőszakolta a farkát, olyan tempóban csinálta ahogy neki jó, és elélvezett. Ma reggel ugyanez. Tudja nagyon jól hogy mit szeretek, ő mégis ezt csinálta most. Tiszta rossz a kedvem is emiatt de ha mondom neki megsértődik.

Nem akarok 20 évesen egy “szexbaba” lenni konkrétan.

Miért csinálja ezt?

2021. dec. 26. 10:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem azért, mert most csak beléd akarta tenni és beléd verni. Van ilyen, DE ha megkérdezed tőle, lehet, hogy ő is elmondja.
2021. dec. 26. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Én ezt nem hagynám.

N

2021. dec. 26. 10:33
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
67%

Àtmentél hozzà dugni, ennyi az egész.

Gondolom beszélgetni se sokat szoktatok...

2021. dec. 26. 10:36
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Azért csinálja, mert az ösztöneire hallgatva ki akar elégülni. Ha azt szeretnéd, hogy megváltozzon, a kapcsolatotok lelki minőségén kellene megpróbálni első körben javítani. Amíg ez nem változik, a szex minőségének javulására nem nagyon számíthatsz.
2021. dec. 26. 10:36
 5/14 anonim ***** válasza:
22%
Ez van. Szülj neki 3 gyereket.
2021. dec. 26. 10:37
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Csere azonnal
2021. dec. 26. 11:02
 7/14 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen az, ha nincs tisztelet a kapcsolatban és csak ürítésre használnak. Szerintem szakíts.
2021. dec. 26. 11:07
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
Valszeg csak fekszel mint egy db fa. Azert.
2021. dec. 26. 11:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
És nincs szád, hogy behatolás előtt rászólj, hogy neked ez nem jó?
2021. dec. 26. 11:28
 10/14 anonim ***** válasza:
98%

Kit érdekel, hogy megsértődik? Egy önző p@csfejjel vagy együtt, az a minimum, hogy megmondod neki, hogy ez így nincs rendben. Ha szeretünk valakit, akkor örömet akarunk neki okozni a szexben is, ő meg ezzel fájdalmat, akár fizikai sérülést is okozhatott.

Ne magadban duzzogj, beszéld meg vele!

2021. dec. 26. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!