Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnátok mèg tovább?

Figyelt kérdés

5+.. èv alatt nincs eljegyzès, èrdemes mèg várni ? Vagy engedjem el a házasság gondolatát, igazábol engem sem zavarna, de egy hitelt nem lehet a nyomorult házasság miatt felvenni. Ès nem tudjuk az èletunket elkezdeni.

Elkeseredtem.. 29/L

2021. dec. 25. 19:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Külön-külön nem adnak hitelt? Azt hittem igen. Érdeklődjétek meg ezt a bankoktól, mert ha úgyis fele-fele részben lennétek tulajdonosok, nem kell ahhoz házastársi kapcsolat, hogy hitelt adjanak. Egy rokonnal vagy baráttal is lehet közös ingatlanja bárkinek.
2021. dec. 25. 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
11-es ne bíztasd! Nyilván alapvető gondjaik vannak egy közös hiteles ingatlan pont nem hiányzik.
2021. dec. 25. 20:05
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha azért akarsz férjhez menni, mert hitelt szeretnél felvenni akkor az már régen rossz.
2021. dec. 25. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Értem, hogy mi a kérdező gondja. Ennyi év után már elég abból, hogy csak vagyunk, együtt vagyunk. Többre vágyik. Igaza van, de azt csak ő tudja mi a véleménye erről a párjának. Ha neki ez így jó és nem tervez változtatni, akkorlehet mérlegelni. Kell ez, elég jó vagy kilép. Tartsa szemelőtt a saját vágyait. Persze kompromisszum mindig kell, de legyen jó mindkét félnek.
2021. dec. 25. 20:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vesd fel a témát a párodnak, hogy "szeretnél te velem közös lakást/házat, hiszen mióta már, hogy albérletben élünk csak, te hogy látod ezt a kérdést? Én örülnék neki, jó lenne, ha végre sajátban laknánk" Bár az utolsó mondatot lehagyhatod akár, így nem befolyásolod a válaszban.

Ha ő is erre vágyik, hogy VELED legyen saját ingatlana, akkor javasold, hogy tegyétek is meg az ehhez szükséges lépéseket, kezdjétek el nézni a hirdetéseket, menjetek el meg is nézni a lakásokat, bankba is.

Ha a bankos azt javasolja, hogy házasodjatok össze, akkor már meg is van a dolog oldva, nem neked kell kimondani, hogy na, ugyan vegyél már el feleségül, majd a banki ügyintéző elindítja ezt a beszélgetést köztetek.

Kifelé jövet a bankból mondhatod neki, hogy na, akkor nincs más hátra, mint házasodni.

2021. dec. 25. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
14 Itt 2-vel komolyabb problémák vannak! A kérdező eljegyzés hiánya a vicc kategória, ettől senki sem fog kötődni, vagy örökre tervezni, a közös hitel meg csak romboló erő. Az alapok hiányoznak.
2021. dec. 25. 20:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
És a párodat megkérdezted egyszer is, hogy mik a hosszú távú tervei az életben, vagy csak hergeled magad, hogy nem kérik meg a kezed, miközben a barinők már potyogtatják a csokbabákat is?
2021. dec. 25. 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Mi 7 év után házasodtunk. 5 èv után költöztünk össze és ekkor jött meg az igényem a házasságra. Előtte nem érdekelt. Na én konkrétan megkérdeztem a férjem mi a terve, elakar e venni, tervez e lánykérést, és azt mondta nem. Mert ez jó így, szeret, náluk mindenki elvàlt stb..,én megmondtam neki hogy házasságot akarok, ő pedig nem fontos a papír. Egy este alatt megbeszéltük. Ez januárban volt, húsvétkor tartottuk az eljegyzést, következő nyáron az esküvőt. Tipikus lánykérés nem volt, egyszerűen átveszéltük , aztán megvettük a gyűrűket. Ennek jövőre lesz 10 éve. Érdemes beszélgetni és nem várakozni meg célozgatni. Ha akarsz valamit tegyél érte.
2021. dec. 25. 20:50
 19/20 anonim ***** válasza:
78%

Hitelt fel lehet venni házasság nélkül is adós és adóstársakként. Mi sem voltunk még házasok, amikor megvettük együtt a lakásunkat és a környezetünkben nagyon sokan mások is így voltak ezzel az elmúlt néhány évben. Csak ha valamilyen "ígérvényes" hitelt írnál alá, ahhoz kell papír (pl. babaváró, csok), de azt jobb is ha elnapoljátok egyelőre.

Nem szoktatok beszélgetni tervekről? Ideje lenne.

2021. dec. 25. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
Nálatok a kommunikáció ami hibádzik. Mi 10 év után megbeszéltük hogy kellene az a hitel, bementünk az anyakönyvvezetőhöz, kértünk egy időpontot, összeházasodtunk, majd mentünk intézni a hitelt. Csak egy eszköz volt a célunk eléréséhez, mindkettőnknek megfelelt így. Te biztos nem a hitel miatt adódsz.
2021. dec. 26. 02:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!