Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni leginkább helyes életszemléletű, normális, aranyos lányt?
Diszkó? Kocsma? (Eleve kizárva mindkettő.)
Internet? (Nekem nem jött be.)
Utcán leszólítás? (Lutri.)
Egyéb?
Neked hol sikerült?
Kérdező, lehet, hogy nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy az átlagnál csinosabb lányoknak tetszél, például nem vagy elég jóképű, magas stb. Ha megnézed a párokat az utcán, akkor láthatod, hogy a csinos lányok mellett többnyire jóképű, magas férfiak vannak.
Tudom, hogy nem ez a közfelfogás, de a lányoknak nagyon fontos a külső, és lehet, hogy ez alapján szelektálnak ki téged a lányok, és ezért nem jön össze neked olyan csaj, amilyet akarsz.
Javaslom, hogy kicsit add lejjebb a külsőbeli igényedet, tehát próbálkozz átlagosabb lányokkal. Gondolom neked a belső érték fontosabb. Az átlagos kinézetű lányokat is lehet szeretni, velük is lehet boldog kapcsolatot kialakítani.
Szia!
Itt vagyok. :) Engem viszont senki nem szólít le, pont ezért taszítom a férfiakat, nekik a csitrik kellenek. Sajnos ez egy ilyen világ. :(
21/L
08:19-es vagyok!
Legfőbb jellemzőim:
- kedves vagyok, bolondos olykor-olykor, de általában komolyka :)
- utálom az alkoholt, a diszkót
- szeretem a sportot, az olvasást, a mozit, kirándulásokat, zenét stb stb
- hűséges vagyok abszolút (ha van párom, nem létezik más ember a világon)
- utálom, ha valaki nem őszinte
Miért nem kellek így senkinek? Állítólag (mások szerint) szép lány vagyok, csak azt szokták mondani, hogy koromhoz képest túl komoly. Változnom kellene. De miért?
Nme akarok más lenni, és nem egy diszkós fiatal férfinak akarok megfelelni. Egy kedves, hűséges, intelligens párt keresek, miért nem lehet ilyet találni??
Látod? Mi lányok sem boldogulunk mind. Ha nem vagy közönséges, stb stb esélyed nincs, ez azért lehangoló.
:D :D :D
Azért, jó tudni h van még olyan fiú aki nem a diszkós p*csákra bukik... :D piros pont!!!
Ja hát nem tok segíteni.... esetleg menj könyvtárba vagy kávézóba!!! L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!