Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire probléma ha a másik fél
meghízik és emiatt már nem tetszik a párjának?
Figyelt kérdés
Sok párkapcsolatban probléma az ha az egyikük meghízik és emiatt már nem fog tetszeni a párjának?
Az emberek többsége ezután odafigyelne arra hogy mit eszik és sportoljon vagy nem igazán érdekli hogy már a párjának kevésbé tetszik és egyszerűbb a lustább életmódot folytatni?
Én most szültem babát és a párom csodálja a testem.
A tejet adó melleim, a puha kis plottyedt hasam cukinak tartja azon szokott feküdni :D
2021. dec. 23. 23:36
12/16 anonim válasza:
Van akinek probléma,van akinek nem. Pl ha mindkét fél szed magára könnyebb elfogadni,bár ez se törvényszerű. A férfiak általában könnyebben elfogadják a saját +kilóikat mint a párjukét. Nőként úgy gondolom,hogy az évek előrehaladtával pár kg+ természetes és előnyös is. A nagy súlytöblet viszont egészségtelen és látványra se pozitív.
2021. dec. 25. 10:55
13/16 anonim válasza:
6- os az èn baràtnőm felszedett, több mint 30 kilòt. 70 kg. Volt mikor összejöttünk. Amikor felszedett, 5-6 kilòt, jeleztem neki hogy ez ìgy nem lesz jò, sajnos lelki okokbòl nem tud nàlam működni az elhìzàs miatt az intim együtlèt. Kèrtem hogy csinàljunk valamit segìtek. Ràmförmedt, kiakadt, hogy mennyire felületes vagyok. Pedig tènyleg jò okom van rà hogy ezt ne toleràljam. Ràadàsul nem megy emberek közè, mert szègyelli magàt. Èn meg mennèk, utaznèk, vele. stb. Emiatt inkàbb, engem korlàtoz be. Mindenkire fèltèkeny. Agresszìv velem. Mindent elkövet hogy ne menjek kb sehova. Mert ugye nincs ùgy köztünk együttlèt gyakran. Èvek òta tart ez az àllapot. Szokott fogyòzni, de mindig visszaesik. Belebetegszem... èn is felszedtem ìgy egy pàr kilòt, sajnos. De azèrt teszek ellene.
2022. júl. 20. 14:42
14/16 anonim válasza:
1. Minek vagy ilyen kapcsolatban?
2. Ha te is meghíztál, akkor milyen jogon kritizálod őt?🤣
2022. júl. 20. 15:11
15/16 anonim válasza:
13-as, amit írsz nekem abból az jön le,hogy nem működik Nálad a szex és a párod + kilóival magyarázod. Nem hiszem,hogy egészséges férfi pár kiló plusszsúlytól már átmenetileg impotensé válna...Az,hogy először magára szedett 5-6 kg-ot még nem jelent semmit. Nem írtál arról sem,hogy ez minek a következtében volt. Azt írod hogy nem megy emberek közé. Esetleg Te plántálod Belé hogy rosszul néz ki a többletsúlyával? Inkább biztatnod kellene, vagy ha Te is szedtél magadra sportoljatok, fogyókúrázzatok együtt.Magad vonatkozásában megmagyarázod, Neki viszont nem adsz mentséget.
2022. júl. 20. 18:18
16/16 anonim válasza:
14-es. Èn nem 30 kilòt hìztam.
Nem kritizàlom, az elejèn mikor egy pàr kilòt felszedett, jeleztem a problèmàt.
15-ös. Èn nem plàntàlok semmit, bìztatom, előttem is voltak sùly problèmài, csak amikor össxejöttünk normàl sùlya volt, csak utàna beleszart. Nem hiszem hogy èn vagyok a hibàs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!