Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire körülményes a párod?
Figyelt kérdés
Egyszerű helyzetben is annyira körülményes tud lenni hogy hihetetlen, emiatt már nem kérek tőle semmit se szívesen.
Mai példa:
Úgy adódott h el kellett volna ugranom egy üzletbe egy megrendelt dologért de én még nem végeztem a munkával, ő otthon volt. Kértem ugorjon el érte mert az otthonunktól 10percre van a bolt és nem tart sokáig az egész. Erre jött h ő nem tud elmenni mert apum hozza a karácsonyfát és várja őt.
Bármit mondtam mindig az lett a vége h nem tud elmenni..
Pedig ezt én annyival elinteztem volna,h oké megyek, közben csorogtem volna apunak ( mivel tudja a számát)h ha jön és nem vagyok otthon tegye a teraszra a fát ( kicsi ) de sietek haza csak 10percre elugrom.
Nem csak a kifogás ..
2021. dec. 21. 18:24
11/14 anonim válasza:
Nem körülmènyes. Csak már elege van a pereputtyodból meg a szüleid boltjaiból, ahol úgy csicskáztatnak tèged ahogy nem szègyenlik. Azt mièrt is nem lehetett megoldani, ha már saját vállalkozás, hogy te magad menj el èrte? Nem másokat kell csicskáztatni.
12/14 anonim válasza:
Szerintem fordítva ülsz a lovon.
13/14 anonim válasza:
Ez nem körülményesség. Ha szívességet kérsz, megköszönheted ha megteszi. Ha nem teszi meg, akkor sem lehet egy szavad sem. Hisz te kértél szívességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!