Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom miatt minden karácsonyunk szomorúan telik?

Figyelt kérdés

Párom 27 éves, 5 éve vagyunk egy pár és 3 éve lakunk együtt. Sajnos a közös karácsonyaink nagyon negatívak. Párom semmit se szeret ami a karácsonyhoz kötődik. Mindenre vállat vonogat és nem érdekli semmi. Az ünnep úgy szokott eltelni hogy én szoktam menni a szüleimhez ő meg otthon gubbaszt és tévét néz, tavaly én is vele gubbasztottam és bámultuk a tévét. Ha főzök vagy sütök egyáltalán nem érdekli. Megdícsér és ezzel le vagyok tudva.

10éves korában meghalt az anyukája azóta apukája nevelte de sose állítottak ők fát se semmit. Ezért nem szereti ezt az ünnepet. Lehet kicsit túlbuzgó vagyok de esküszöm semmit nem erőltettek rá. Szeret engem, a szüleimhez is szeret járni de karácsonykor ki se mozdul. Az idei karácsonyunk is azzal teljen hogy nézzük a tévét?

2021. dec. 21. 12:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csinálj programokat...
2021. dec. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!