Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm azt mondta nekem csináljak amit akarok?
Na most tisztázzunk valamit, arról ő nem tehet, hogy megbámulják. Ha a leggázabb kinyúlt melegítőmben és egy ócska pulcsiba megyek ki az utcára akkor is bámulnak meg fütyülgetnek a férfiak, tehát ehhez nem kell tenni semmit.
Az viszont, hogy te okkal megbántod őt egy nagyon gusztustalan húzás. Szívből remélem, hogy végleg elhagy ez a lány téged
"Ezután akadt ki barátnőm, én meg kérdeztem tőle, hogy most hazudnom kéne, sumákolni jobb?"
Most komolyan, azt hazugságnak vagy sumákolásnak éreznéd, ha a barátnőd nem közölné veled naponta, hogy milyen jóképű, kék szemű, széles vállú pasi tankolta meg a kocsiját a benzinkúton, vagy milyen izmos, formás fenekű vízvezeték szerelő járt nála?
"cserfes, érdeklődő, mint volt, hanem szinte érdektelenül áll mindenhez,hozzám, úgy érzem. Ilyenkor mi van?"
Ilyenkor az van, hogy nem sokáig kell már úgy élned, amit tojáshéjon lépkedésnek élsz meg (miközben valójában csak annyi lenne, hogy nem igyekszel szándékosan féltékenységet kelteni benne a kisebbrendűségi érzésed miatt, az érzéseibe szándékosan beletaposva), mivel a viselkedésében bekövetkezett változás, amit észrevettél, annak az egyértelmű jele, hogy érzelmileg már kifelé tolat a kapcsolatból, csak idő kérése, amíg fizikailag is meglépi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!