Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így tervezni?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal, mindketten közel vagyunk a harminchoz, együtt tervezzük az életet. 2 éve együtt is élünk. Szerelmes vagyok és ő is az, sok mindenben egyezik a gondolkodásunk, nagyon jól össze vagyunk hangolódva. De... a szexuális igényeink finoman szólva különböznek. Nő létemre én sokkal többször kívánom az együttlétet. Ezt úgy kell érteni, hogy az ő havi egy alkalmához képest nekem kéne legalább a heti kettő, de már a heti egyel is boldog lennék. Néha az egy hónapból két hónap lesz. Amíg nem laktunk együtt, de együtt aludtunk, akkor sokszor volt is valami vagy fáradtak voltunk és azért nem stb, így akkor nem tűnt fel. Az összeköltözésnél vártam, hogy na majd most semmi korlát nem lesz. Hát lett :( Egy idő után szóltam neki finoman, hogy nekem ez kevés lesz. Jójó, változik majd. Azóta eltelt 2 év, sajnos az én türelmem is véges, így sokszor veszekedtünk emiatt (más miatt nem is szoktunk...) Mindig megígéri, hogy most már tényleg jó lesz. Én meg nagyon-nagyon szeretnék hinni neki. Egyszer elment vizsgálatra is, egészségügyi problémája nincs.

Nagyon szeretem és el sem tudom képzelni nélküle az életemet. Csak vajon van így értelme vele maradni? :( Igazából ki szerettem volna írni ezt magamból, egyik válasz sem lenne jó nekem. Párterápiára gondoltam még, hogy talán az hasznos lenne. De ha most az kell, mi lesz majd később? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2021. dec. 21. 09:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

10-esnek: sajnos a libidó pont nem az a téma, amit befolyásolni lehet. Ha a hapsinak ennyire kicsi az étvágya, akkor 1-2 hétre ha meg is erőlteti magát, az nem fog úgy maradni. A nő meg szenved.

Azon túl, hogy most a hapsi szerelmes-e vagy sem, az egy dolog. A szex sztem nem ettől függ. Ha egy harminc körüli hapsi havonta egyszer akar szexelni, ott valami elég nagy gáz van. Negyvenesek vagyunk, ha nincs min. heti 2, meg vagyunk veszve. Havi 1 az nem nemi élet.

Én biztos nem kötelezném el magam mellette.

2021. dec. 21. 12:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben vagyok, csak férfiban.

Nekem is a heti 2 lenne az, amivel kibékülnék, ehhez ő képest képes hónapokig húzni.

2021. dec. 21. 12:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

11-es, reflektálnék arra a mondatodra, hogy havi 1 az nem nemi élet. Sokáig én is így gondoltam. Mikor megismerkedtünk a párommal, erőteljesen központi szerepet töltött be a szex, folyton csináltuk. Aztán összeköltöztünk és megritkultak az alkalmak. Nagyon sokat beszélünk róla, mert először mindkettőnknek nagyon furcsa volt, hiszen előtte tényleg amikor csak tehettük, együtt voltunk. Aztán valahogy megszoktuk, a mai napig nagyon sűrűn téma ez nálunk, hogy miért ritkultak így meg az alkalmak, de mindig ugyanoda jutunk, hogy egyikőnk sem éli meg tragédiaként, egyszerűen így alakult. Ettől függetlenül csodásak az együttléteink és rengeteg érintés, törődés jellemzi a kapcsolatunkat.

Azt gondolom, hogy amíg egyik fél sem szenved hiányt, addig nincs gond. A probléma ott kezdődik, ahol a gyakorira egy kérdést kell feltennie a kérdezőnek, mert legbelül nagyon is érzi, hogy ez bizony nem az a fajta kapcsolat, amire vágyna.

2021. dec. 21. 12:59
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok: akkor úgy írom hogy nekem a havi 1 az nem nemi élet Lehet majd nyugdíjasként ok lesz de 45 éves nő vagyok és megvesznék ennyivel
2021. dec. 21. 14:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz helyzet mindenképp rosszul jársz kérdező.Vagy beéred ennyivel vagy szakitassz.Neked kell eldöntened hogy két rossz közül melyik a rosszabb.Mi negyvenesek vagyunk 20 éve házasok de a havi 1 az még nekünk is kevés lenne.Libidó ide vagy oda azért nekem is rosszul esne ha a férjem havonta egyszer kívánna meg rosszul élném meg és magamban keresném a hibát hogy mièrt.A te helyzetben nemigazán lehet jó tanácsot adni mert ezen kivül minden jó köztetek csak nem egyeznek az igények.
2021. dec. 21. 18:00
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Mi 30asok vagyunk es mindennap van szex..ha egy is de van !!ha ugy van többször, attól függ milyen fáradtak vagyunk!
2021. dec. 21. 21:14
 17/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok normális választ! Jól esett, hogy ennyi véleményt olvashatok.

Beszéltem vele nem egyszer, nem kétszer. Akkor kaptam mindig az ígéreteket. Próbáltam már beiktatni egy kötelező szex napot a hétbe, de már az is eléggé megalázó, hogy ráerőszakolom magam, csak gondoltam evés közben jön meg az étvágy.

Többször szabtam határidőt (bár ezzel meg még jobban bestresszelem inkább, kevésbé érzi magát férfinek stb), de nyilván sosem csináltam semmit, mert nem tudom elhagyni.

Most megint kaptam egy ígéretet. Meglátjuk, mi lesz.

2021. dec. 22. 11:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szegény ember aki ígérni se tud !! 🙉🙉
2021. dec. 22. 11:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szarra alazod magad egy here miattXDDD
2021. dec. 22. 12:28
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
Mit nem adnék heti egyért.
2021. dec. 22. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!