Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rászólsz ezekért a párodra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rászólsz ezekért a párodra?

Figyelt kérdés

Évszaknak megfelelő kabátot hordjon,borotválkozzon már végre meg,kérjen időpontot a fordászhoz,kapcsolja be a biztonsági övet,vigyen magával esernyőt ha esik.

Esetek többségében csakazért sem csinálja meg és ezen összeveszünk. Olyan mintha egy gyerekkel veszekednék pedig 30 éves felnőtt emberről van szó.

Én tolom túl??

25/N

2021. dec. 19. 16:51
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Tényleg nem tudom miért viselkedem így,nem tudatos.. :( megpróbálok változtatni ezen.
2021. dec. 19. 17:17
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj neki ezekért. Ő is szólhatna 100 meg 100 dologért.
2021. dec. 19. 17:21
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát tőled én is hamar agyvérzést kapnék. :D
2021. dec. 19. 17:29
 14/32 anonim ***** válasza:
70%

Páromnak van annyi esze hogy ezekért nem kell szóljak

Kamasz fiam csinálja amit a te embered hogy dafke nem De ő még csak 13...

2021. dec. 19. 18:35
 15/32 anonim ***** válasza:
77%

A barátnőm kontrollmániás, ezeknél sokkal kisebb dolgokba is beleszól és ha nem az van amit mond, kapok rendesen...

Szerintem ezt elsősorban a pároddal beszéld meg, valakit egyszerűen megfojt ez a fajta "gondoskodás", valaki kifejezetten igényli, valaki meg lesz . rja (mint pl. én). Oké mindenkinél vannak határok, nekem is van amikor betelik a pohár, de mi már sokat beszélgettünk erről a barátnőmmel. Így mindketten hozunk áldozatokat, ő is visszafogja magát amikor túllép egy szinten én meg elviselem a nehezebb napokon.

Szerintem ülj le a pároddal őszintén mgebeszélni ezt a dolgot mivel egyébként igencsak fontos a párkapcsolat szempontjából.

2021. dec. 19. 18:47
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is anyáskodás ez kérdező. Felnőtt ember, tudja mikor akar hajatvágatni, borotválkozni, vastagabb/vékonyabb kabátot felvenni és nem elázni. Oké a biztonsági öv bekapcsolását én is szoktam neki mondani, de nem rászólok, csak megkérem, hogy kösse be magát. A többit viszont túlreagálod igen.
2021. dec. 19. 19:01
 17/32 Savlekotő ***** válasza:
62%
És ezek csodálják mikor a párjuk nem kívánja nem áll fel,a saját anyjára álljon fel?
2021. dec. 19. 19:52
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Rettenetes ember lehetsz, csoda, hogy nem dobott még ki.

Én is tavaszi kabátban tolom, képzeld, mert minek vegyek fel bundásat, mikor a pulcsijaim vastagak? Ha ezzel cs.szegetne a barátom nagyn hamar ajtón kívül találná magát.

2021. dec. 19. 22:00
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom télen hóban is a sportcipőben szaladgál, amit nyáron is hordott. Egyszer megkérdeztem, hogy nem akar-e bakancsot, de azt mondta, hogy ő ezt szereti. Ennyi. Többet nem hozzam szóba, ő lába fagy le, nem az enyém. Ha esőben elmegy esernyő nélkül, az az ő baja. Felnőtt ember, el tudja dönteni. Nekem is megvannak a szokásaim, nem esne jól, ha beleszólnának. Na a gyerekeknek már megmondom, hogy most sapka, mert hideg van, de a férjemnek nem.
2021. dec. 19. 22:33
 20/32 anonim ***** válasza:
Az én párom magától is képes ilyen alapvető dolgokra, úgyhogy szerencsére nem kell szólongatnom érte
2021. dec. 19. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!