Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rászólsz ezekért a párodra?
Évszaknak megfelelő kabátot hordjon,borotválkozzon már végre meg,kérjen időpontot a fordászhoz,kapcsolja be a biztonsági övet,vigyen magával esernyőt ha esik.
Esetek többségében csakazért sem csinálja meg és ezen összeveszünk. Olyan mintha egy gyerekkel veszekednék pedig 30 éves felnőtt emberről van szó.
Én tolom túl??
25/N
Páromnak van annyi esze hogy ezekért nem kell szóljak
Kamasz fiam csinálja amit a te embered hogy dafke nem De ő még csak 13...
A barátnőm kontrollmániás, ezeknél sokkal kisebb dolgokba is beleszól és ha nem az van amit mond, kapok rendesen...
Szerintem ezt elsősorban a pároddal beszéld meg, valakit egyszerűen megfojt ez a fajta "gondoskodás", valaki kifejezetten igényli, valaki meg lesz . rja (mint pl. én). Oké mindenkinél vannak határok, nekem is van amikor betelik a pohár, de mi már sokat beszélgettünk erről a barátnőmmel. Így mindketten hozunk áldozatokat, ő is visszafogja magát amikor túllép egy szinten én meg elviselem a nehezebb napokon.
Szerintem ülj le a pároddal őszintén mgebeszélni ezt a dolgot mivel egyébként igencsak fontos a párkapcsolat szempontjából.
Rettenetes ember lehetsz, csoda, hogy nem dobott még ki.
Én is tavaszi kabátban tolom, képzeld, mert minek vegyek fel bundásat, mikor a pulcsijaim vastagak? Ha ezzel cs.szegetne a barátom nagyn hamar ajtón kívül találná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!