Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, lehet tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, lehet tartós kapcsolat abból, ha az egyik fél valamilyen tevékenységnek él?

Figyelt kérdés

Őszintén nekem eddig 2/2 kapcsolatom emiatt ment/megy tönkre.

Jártam egyetemre/mostmár 40 órában dolgozom, mellette sportoltam/táncoltam, voltak baráti talik is, hétvégén programjaim is, tehát szerintem egy kiegyensúlyozott életem volt, amibe minden belefért.

Az exem viszont munkamániás volt, esténként, hétvégén, mindig dolgozott, vállalkozó lévén, nyilván azt éreztem, nem kapok annyi figyelmet és főleg IDŐT, mint amennyit szeretnék. 3.5 évet voltunk együtt.

Mostani barátom dettó ugyanez, csak fociban… eleve a munkája is ez, hétvégén meccsek (edzőként dolgozik), de közben o maga is visszament a felnőtt csapatba. Megint a barátom idobeosztasahoz kell igazodni, hogy mikor van hétvégén meccs, hétköznap is van, hogy este 9-ig meccsen van… és király, mert akkor 10-re átjön (tehát azt a részét értékelem, hogy tesz a kapcsolatért), de közben nekem másnap munka és feküdni kell éjfélkor.. tehát effektíve ugyanazt tapasztalom, mint exemnél, hogy mindkettőnél volt egy tevékenység, amit szeretnek és mintha az uralta volna az életüket és őszintén, néha elgondolkodom, hol is az en helyen az életükben… vagy hogy talán az en gondolkodásmódom rossz. Lehet együttélésnél ezek a problémák megoldódtak volna/megoldódnának, mert mégis többet lennénk együtt es lehet, fel is töltene, ha picit egyedül lehetnek, mikor a másik elmegy vmit csinálni, nem tudom. 23

2021. dec. 19. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek munkamániást elvált. A 2.felesége meg kitart mellette igy is holtodiglan.(de nagyon jo apa ez mellett)

Plusz apa is ilyen volt. Gyakorlatilag nem volt apám, mert soha nem volt otthon, hétvégi plusz melok etc.

Elváltak. Nem ez miatt.

2021. dec. 19. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
17%
A foci a bunkók sportja. Egy ilyen pasi mellett csak második lehetsz a legjobb esetben is.
2021. dec. 19. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha ennyire más életritmusban éltek, akkor vagy időt találtok egymásra, vagy nem fog működni. Ez ennyire egyszerű. Bár megmondom őszintén annyi mindent felsoroltam, hogy őszintén azt hittem veled van a gond, neked van túl sok dolgod egy kapcsolathoz, így csupán az a kérdés fogalmazódik meg a fejemben, hogy te mennyire alkalmazkodsz a párodhoz? Hajlandó vagy áttenni egy baráti találkát miatta pl.? Mert ugye ez oda-vissza működik.

Mellesleg az élet során sem tudhatod hogy alakul az élet. Ő nyilván nem fog tudni élete végéig focizni, máris átalakul az élete.

Az én férjem pl. hónapok óta heti 2-3 napot vidéken dolgozik, ilyenkor anyósomnál alszik. Amikor összejöttünk érthető mód erről szó sem volt és csak remélhetem, hogy mire megérkezik a babánk, addigra kifutnak a vidéki projektek. Ez ilyen. Sosem tudhatod mit hoz az élet. Vagy megpróbálsz vele együtt létezni, kompromisszumokkal, vagy mehet a levesbe.

Egyébként tényleg könnyebb ezeket a dolgokat kezelni, ha már együtt éltek.

2021. dec. 19. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!