Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetek még házas, kiegyensúly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapmiki21 kérdése:

Lehetek még házas, kiegyensúlyozott egy ordenáré rágalmazás után?

Figyelt kérdés
Ha valakit érdekel elmagyarázom a történetet. Itt túl hosszú lenne.
2021. dec. 18. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engem érdekel, megírhatod, igyekszem válaszolni is.
2021. dec. 18. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Miféle rágalmazás?
2021. dec. 18. 22:06
 3/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Ide küldheted! :)))
2021. dec. 18. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehetsz! Mi történt?
2021. dec. 18. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem is megírhatod :)
2021. dec. 18. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha megírod négy embernek, akàr ide is írhattad volna.

Nem.

2021. dec. 19. 00:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os Nem írt semmit, 4-es vagyok.
2021. dec. 19. 01:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Álltalános iskolában kialakult egy párkapcsolatom. Együtt voltunk másfél évig úgy hogy nevelőszülős volt, de a nevelőszülei nagyon rövid pórázon tartották. Nem engedték hogy találkozzunk. 8. év vége fele mikor kiderült hogy engem felvettek egy másik településre szakgimnáziumba. Sajnos elgondolkodtam azon mi lesz velünk ha átkerülök egy másik településre továbtanulni hogy fogunk tudni találkozni. Még előtte egyszer kiszökött hozzánk de épp nem voltam otthon. Kijöttek érte a nevelőszülei meg is verték. Bekerült a pszichiátriára. Onnan hívott fel hogy lehet ha bár mindketten szeretnénk de nem kellene folytatni a dolgot mert nem láttunk kiutat abból a szarból. Sajnos el is hagytam. Utánna elkeztem a sulit rámjött egy olyan érzés mintha nem tudnám hova tartozom. Sajnos pocsékok voltak a jegyeim ki is buktam az iskolából. A tanári kar és az igazgatóság nem vette észre amit egyébként nekik kellett volna. Megvárták még kibukok mert úgy voltak vele eggyel kevesebb, nem is ezzel lett volna a gond. Miután kibuktam az iskolából a féreg iskolaigazgató felkereste a volt páromat. Felhívtak telefonon eggyetlen mondattal kivette a kezemből az életemet beledobta a volt asszony kezébe mert beállított 16 éves koromban minden ember szemében mint egy redvás fostalicska szart azért hogy addig amíg nem keresek össze pénzt egy állami gondozott nőnek addig ne lehessen párom már ha mindenki szarbanéz addig amíg nem veszek egy házat a volt páromnak. Magyarán szólva 16 évesen tudta a volt párom már akkor hogy hozzám szeretett volna jönni. 8 éven keresztül játszadoztak velem míg az utca szélére kerültem. Mert annyira elvették az önbecsülésem hogy egy állásinterjúra se tudtam bemenni. 6,5 év után tudtam csak állást találni. Elkeztem anyagi szempontból helyrerázkódni akkor nyögik be hogy "hozzád szeretett volna jönni a ...." de hol a ház amit úgy kellett volna megkeresnem hogy az emberek szarral dobálnak. Mind ezek után az igazgató még beletolja a pofámba hogy akasszam fel magam. Itt vagyok 26 éves és még mindíg a féreg tetvedék után takarítom a szart míg annyi pénzt tudjak keresni hogy anyámék fölött a tetőteret ki tudjam építeni magamnak úgy hogy a fizetésemet is úgy keresem meg hogy mindenki full segg idiótának néz. Annyira széthullott az agyam hogy a kordinációs képességem is egyenlő a nullával. Na most ezzel az előélettel van e lehetőségem arra hogy egyszer az életben ha már boldog sosem lehetek de visszatérhessek egy kicsit kieggyensúlyozottabb életszakaszba vagy mindennek vége?
2021. dec. 19. 01:18
 9/12 A kérdező kommentje:

És a 8 éven át tartó szociális szarkavalkád ami végigkísért azt se engedi hogy esetleg valakivel újrakezdhetném akkor meg azért néznek szarba mert se kutyám se macskám.

Amikor szintiszta meggyőződésem hogy minden amin keresztül mentem az elmút 8 év alatt az azért történ mert az igazgató megszopatott. De ha ezek után találnék is valakit magam mellé ez a múlt életem végéig végigkísér ha találnék is magam mellé valakit akkora szociális szarkavalkád van körülöttem ami kihat a jelenlévő páromra is amiből meg is értem ha nem kérnek. Akkor tulajdon képpen a családalapítást elfelejthetem?

2021. dec. 19. 01:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Eleve értelmetlen a felütés a rágalmazásról. Ezek után egy általános iskolai még csak nem is kapcsolat nem értem hogy jön elő a középiskolában, főleg igazgatótól, úgy hogy nem is voltál már ott tanuló!

26 éves vagy, szerintem össze-vissza beszélsz, de ha kifejtenéd tedd azt szakembernek, szükséged lenne rá. Keresd fel a helyi pszichiátriai szakrendelőt, adnak beutalót pszichológushoz (ha nem tévedek nincs rá pénzed).

2021. dec. 19. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!