Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk az önző szerintetek?
A baratommal lassan 2 eve alkotunk egy part. A kapcsolatunk nagyon kiegyensulyozott es ritka, hogy egy konfliktus komolyabb problemat okozna, most megis ez tortenik.
A konfliktus targya pedig a szex tulajdonkeppen. Alapvetoen jol mukodik koztunk a kemia, jo a szex es a baratom mindent megtesz hogy oralis teren is mindig azt nyujtsa, amire vagyom, barmikor, barmeddig, barhogyan csinalja es latom rajta hogy a motivacioja hogy oromet szerezzen, ami csodalatos.
Ugyanakkor nekem sajnos (korabbi barataimmal sem) nincs orgazmusom, csak es kizarolag akkor, ha hasznalom/hasznaljuk azt a bizonyos rezgos jatekszert.. szerintem nem is kell mondanom, hogy a paromat ez mennyire nagyon zavarja es hogy mennyire foldbe tiporja az onbecsuleset..
Latom rajta hogy ez tenyleg egy gyenge pontja es tobbszor beszeltunk mar a dologrol. Kerte hogy egyedul ne hasznaljam, de sajnos akkor sem valt be, mikor egyutt csinaltuk. Latom rajta hogy bar nem egy erzekeny srac, megis ennyire meg talan semmi sem zavarta, ugy erzem erre akar ra is mehetne a kapcsolatunk..
Tehat ha folytatom a jovoben, ha csinalom, vagy kerem hogy o csinalja nekem a vibratorral, valoszinuleg teljesen tonkremegy a szex koztunk, es az meg a kapcsolat romlasat idezne elo, amit mindenaron vedeni szeretnek.
Ha viszont lemondok rola, lemondok az orgazmusrol is orokre, ami nem egyszeru..
Szerintetek mi lehet a megoldas?
Mi is vettünk ilyen rezgős vibrit. Kb 2 hétig használtuk. Utána kezdtem észrevenni hogy nélküle már nem volt jó a szex. Na én akkor tettem a szekrénybe, és azóta se került újra elő. Teljesen érzéketlenné tette és én se éreztem a normális játékot.
Szerintem se kell lemondanod a szexről, viszont neked kell elkedzedni utána felfedezni hogy esik jól.
A párod egy idióta.
Nem bír örülni annak, hogy orgazmusod van? Ennek is róla, a farkáról meg a szájáról kell szólnia.
Ha igazán szeretne, azt akarná hogy boldog legyél, és nem hisztériázna.
ez nem hisztéria, ne mondd már, hogy neked nem az a jobb, ha tőled élvez el a másik.
de egy ilyen esetben nem egyszerű
A volt pasim csak a saját kezéről tudott elmenni az esetek 95%ában, mégsem akadtam fent rajta.
Szerintem ez igenis hisztéria, ami a kérdező pasijának az egójáról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!