Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk az önző szerintetek?
A baratommal lassan 2 eve alkotunk egy part. A kapcsolatunk nagyon kiegyensulyozott es ritka, hogy egy konfliktus komolyabb problemat okozna, most megis ez tortenik.
A konfliktus targya pedig a szex tulajdonkeppen. Alapvetoen jol mukodik koztunk a kemia, jo a szex es a baratom mindent megtesz hogy oralis teren is mindig azt nyujtsa, amire vagyom, barmikor, barmeddig, barhogyan csinalja es latom rajta hogy a motivacioja hogy oromet szerezzen, ami csodalatos.
Ugyanakkor nekem sajnos (korabbi barataimmal sem) nincs orgazmusom, csak es kizarolag akkor, ha hasznalom/hasznaljuk azt a bizonyos rezgos jatekszert.. szerintem nem is kell mondanom, hogy a paromat ez mennyire nagyon zavarja es hogy mennyire foldbe tiporja az onbecsuleset..
Latom rajta hogy ez tenyleg egy gyenge pontja es tobbszor beszeltunk mar a dologrol. Kerte hogy egyedul ne hasznaljam, de sajnos akkor sem valt be, mikor egyutt csinaltuk. Latom rajta hogy bar nem egy erzekeny srac, megis ennyire meg talan semmi sem zavarta, ugy erzem erre akar ra is mehetne a kapcsolatunk..
Tehat ha folytatom a jovoben, ha csinalom, vagy kerem hogy o csinalja nekem a vibratorral, valoszinuleg teljesen tonkremegy a szex koztunk, es az meg a kapcsolat romlasat idezne elo, amit mindenaron vedeni szeretnek.
Ha viszont lemondok rola, lemondok az orgazmusrol is orokre, ami nem egyszeru..
Szerintetek mi lehet a megoldas?
Teljesen jogos az elvárasod, hogy használja a vibrátort hozzá. Te így működsz, ő örömet szerez neked, ennyi. Ha minden más klappol, nehogy már erre menjem rá a kapcsolatotok.
Én is szeretem kényeztetni a barátnőmet, és bár megy minden segédszköz nélköl, gyakran veszünk igénybe sokmindent, mert imádunk játszani. Az a lényeg, hogy mennyire élvezi a másik, nem az, hogy milyen módon értem el.
Mindketten.
Ő nem tehet arról, hogy te csak vibrátorral tanultál meg elmenni, ezt hívják rezgésfüggésnek. Nagyon komoly probléma, mert ezt az ingert egy férfi soha, sehogy nem tudja megadni neked.
Másrészt meg fizikailag képes vagy az orgazmusra, tehát képes LENNÉL másképp is elélvezni, ha izgatják a csiklódat.
Erre egyáltalán nem megoldás, ha egyedül is a rezgős haveroddal játszol. Sőt! Jobban tennéd, ha inkább kísérleteznél, hogy mit, mennyire erősen, gyorsan, mélyen, stb. kell csinálni, hogy jó legyen és esetleg jön az orgazmus is.
A párod teljesen megértem, hogy frusztrált, gyakorlatilag nem ő okoz orgazmust, hanem a vibrátor. Ő csak a gépkezelő. Tudod, normális férfi attól elégül ki, ha tudja, hogy a párját ki tudta elégíteni. Azt írod, hogy ennek érdekében bármikor, bármeddig...hát tudod, rohadt nagy mázlid van, a legtöbb pasi erre nem is hajlandó. Szóval ezt felejtsd el, hogy önző.
Az lenne a legjobb, ha a vibrátort kivágod a búsba. Ti pedig ketten kísérleteztek, hogy mire van szükséged az orgazmushoz. Ne hidd, hogy örökre le kell mondanod az élvezésről. Ha kellő ideje ki vagy éhezve rá, könnyebben el tudsz menni. De előbb le kell állnod azzal, hogy a szex része a rezgés és a vibrátor. Itt ha valaki önző, akkor az te vagy, aki meg se akarja próbálni.
Még egyszer: ez egy függőség. Mint minden ilyen: káros, és hosszú távon szenvedni fogsz miatta.
Koszonom a hasznos valaszokat!
Ugy latom a valaszok is olyan ambivalensek, mint ahogy az en erzeseim is es mindben talalok igazsagot es jogos dolgokat.
3-as valaszolo, koszonom hogy ezt leirtad, meg ne is hallottam ilyen fuggosegrol, de mindenkepp utana fogok jarni!
4-es valaszolo: amikor a kezemmel csinalom semmit sem erzek (konkretan) abszolut nincs meg csak a kozeleben sem annak az erzesnek, amit a vibrator ad. Nem kezd meg csak havasabben sem verni a sziven, megvaltozni a legzsesem, mintha egy erzeketlen pont lenne..
Akkor nem erzek semmit sajnos:(
Talan egyszer volt eddig eletemben hogy egy kicsit mintha ereztem volna valamit, mikozben a paroma. Szajaval kenyeztetett, de azt is nagyjabol egy ora utan es azota sem volt ilyen.
Igen, pontosan igy volt, addig sosem nyultam magamhoz es nem is tudtam evekig hogy mi az az orgazmus.
Aztan a sors ironiaja hogy a parom javasolta, hogy vegyunk egy vibratort, amit szex kozben neha tudnank hasznalni, mert azt olvasta hogy az meg jobb erzest nyult a nok szamara.
Na es onnantol kezdve kattantam ra, amint megvolt az elso orgazmusom elkeztem fuggove valni es egyre tobbet akarni.
Utolag visszagondolva jobb lett volna ha nem vettunk volna, mert akkor valoszinuleg sosem tudom meg milyen erzes az orgazmus es akkor nem is hianyozna ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!