Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szoktatok meztelen összebújni?
Figyelt kérdés
Nem szex után,hanem csak úgy meztelen feküdni egymással.
Mennyire gyakori ez nálatok és másabb e mint mondjuk ruhában?
Ciki ezt kérni párunktól, lányok titeket zavar ha ilyet akar a párotok ?
2021. dec. 17. 21:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem abból szeretkezés lenne hamar. N
3/9 anonim válasza:
Mindig így alszunk. Csak úgy nap közben nem szoktunk, abból szex lenne.
4/9 anonim válasza:
Hmmm, régi, szép idők... Hiányzik! (F, mielőtt elárasztanak priváttal...)
6/9 anonim válasza:
Mi minden este így bújunk össze. Jobban szeretjük, mint ruhában.
7/9 anonim válasza:
28 év házasság után is 5 perc után szexbe fullad a dolog, szóval csak úgy random nem igazán.
8/9 anonim válasza:
Csak, ha szex is van. Én nem tudok pucéran aludni és páromnak sincs rá igénye. Másért meg nem bújunk ágyba. Filmezni a kanapén szoktunk, azt is ruhában.
Nekem fura lenne.
9/9 anonim válasza:
Én nem tudnám elképzelni hogy valakivel(legyen az a párom is) meztelenül bújjak össze. Nem vagyok híve a közös meztelenkedésnek. Épp nemrég jöttem össze a párommal először aludtunk együtt, én hálóingben ő meg pólóban és boxerben aludt, az első aktus is meg volt már, ami úgy történt hogy, nekem fel volt hajtva a hálóing, neki még le volt tolva a boxer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!