Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelen nős festményre miért kell féltékenynek lenni? Jogod hogy szedjem le es tegyem ki helyette a parom?
A szerelmed nagyon buta.
Egy festmény az festmény.
Én nem venném le.
Elhajtanám a bús fenébe.
Ha egy festményre féltékeny,a bútával enyhét mondtam.
Gondolj bele,ha majd filmet néznek amiben a nő ledobja a búzát,le kell kapcsolni a tv-t is.
Mert a kérdésben az van, hogy féltékeny a festményre.
Ez nem egészséges.
Azért nem mindegy, hogy a filmben fél percig kell néznem egy meztelenkedős jelenetet, vagy az otthonomban 0-24ben...
És az, hogy egészséges vagy sem, szintén nem változtat azon, ahogy érez a párja.
A pánikbetegek félelme sem valós, mégis fizikai tünetekké válik, de egy fóbiás félelem sem valós, mégsem tesszük ki ezeket az embereket szánt szándékkal a félelmüknek, csak mert nem egészséges. Hanem segítünk nekik átlendülni. A kérdező párja valószínűleg önértékelési gondokkal küzd. Ha így van, akkor a kérdezőnek segítenie kéne neki pl olyan mondatokkal, hogy persze, hogy leveszem ezt a festmény, hisz én minden nap a te gyönyörű tested csodálhatom.
Nem tudhatjuk mi a teljes igazság. Csak annyit tudunk biztosan, hogy a párját zavarja. És igazából, elégnek is kéne ennyinek lennie.
8-as.
Akt festményt én nem tennék a falra,mert az absztrakt festmények tetszenek.
De itt az indok a féltékenység.
Na ez a nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!