Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem. Miért ilyen. "kétarcú"?

Figyelt kérdés
A barátom MSNen örökké mondja,hogy ennyire meg annyira fontos vagyok neki meg,hogy szeret,élőben meg ritkán mondja ki...,ez engem kicsit zavar,és félek,hogy nem szeret igazán. Miért lehet? Mondja élőben is,de nem annyira gyakran. :S
2010. szept. 6. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
komolyan irigylem néhány ember nevetséges problémáit.
2010. szept. 6. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
A fiúk már csak ilyenek. Kevésbé tudják kimutatni a szerelmüket. Viszont amíg a viselkedésében látszik, hogy szeret, addig meg minek mondja ki naponta többször azt a bizonyos szót?:)
2010. szept. 6. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

*kétszínű vagy skizofrén..

Amúgy meg msn-en én is más vagyok, nincsenek gesztusok, olyan reakciók mint élőben.. Teljesen más a kettő, ezért ne hasonlítgasd össze.. Amúgy meg ha szeret nem mindegy?

2010. szept. 6. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
elsőnek igaza van.
2010. szept. 6. 19:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát bocsi,de nekem fontos. Voltak nekem is nehéz helyzeteim,nem is egy...,és azt hiszem ez is az,hogyha nem tudom igazán,hogy szeretnek-e..
2010. szept. 6. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
sírsz
2010. szept. 6. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
A tetteire figyelj.
2010. szept. 6. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó Köszi. :)
2010. szept. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!