Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden “akörül “ forog,ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden “akörül “ forog,ez normális a kapcsolatokban?

Figyelt kérdés

Ket eve vagyunk egyutt a parommal es minden “arrol” szol. (a testisegekrol)

Olyan szinten folyamatosan ez a tema,hogyha szoba kerul mar rosszul vagyok.Szinte elmenekulnek,keresem a kifogasokat vagy mely levegot veszek es tul leszek az egeszen.

Pedig alapvetoen nekem nagy a libidom es igenyeltem is mindig is a napi 1 barmit.

De a parom konkretan csak errol tud beszelni,tvt nezunk ,takaritok, elmegyek elotte,atoltozok ,irok egy smst,mondok valamit,eszek stb mindig odavezeti a temat ,mindig ram akar ugrani. Ha epp vege a menetnek mar rogton mondja,hogy hamarosan ujra fogja birni.Es ez megy folyamatosan…egyszeruen tuk sok nekem!!radasul kényszernek elem meg,ha szolok kb 2x szoltam eletemben ,hogy nincs kedvem akkor elegedtlenkedik es nehezen fogadja szinte megbánom, hogy nemet mondtam.

Betegesnek erzem az egeszet.Kb irok neki hogy megennem a csokit vagy valamit amit o nem szeret erre azonnali valsza hogy mit kap cserebe?milyen szolgaltatast.Ilyen szinten megy ez..0-24-ben.

Plusz ugye gyakran csak mondja hogy szeretne es mar ram is veti magat,en meg egyaltaln nem kivanom..fel se veheto rendesen.Legalbb ugy csinlna,hogy megkovanjam en is..

Lehetek akarmilyen toprongyos ugyis kivanja…szinte megorjit es rendesen idegesit ..

De lehet ez tlejesen normlis egy kapcsolatban?hogy folyton kivanjuk a masiakt es folyton kielegulnenk 0-24?

2021. dec. 16. 14:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy itt nem a mennyiség a probléma, hanem hogy nem érdekli, vagy nem akarja észrevenni, hogy ez neked kellemetlen. Meg nem fogadja el, hogy neked mások az igényeid, máshogy szeretnéd. Ez így nem egy áthidalható konfliktus szerintem, mert addig amíg nem szakítasz vele, észre se fogja venni, hogy baj van, mert ignorálja, elhiteti magával, hogy ez neked így jó, csak szeretsz húzódozni az elején. Volt egy srác, akivel csak ismerkedtünk még, szex még nem volt, de folyamatosan a mellemet akarta fogdosni. Ilyen egyszer megengedted, ezentúl mindig jár alapon. Ha mondtam neki, hogy most ne, akkor 1 percre abbahagyta, aztán újra folytatta. Még sose volt velem ilyen, de konkrétan fájt a mellem annyit tapizta. Amikor szakítottam vele és ezt is megemlítettem oknak,és láttam rajta, hogy csak akkor tudatosul benne, hogy amit csinált nem volt oké, hiába mondtam előtte is. Amíg nem volt szó arról, hogy ennyi a kezdődő kapcsolatunknak, addig nem vette komolyan. Nálad se fogja komolyan venni a kérdést, csak ha már kidobod a dolog miatt. Ha ő meggyőzte magát, hogy minden rendben van, akkor mondhatsz te bármit, nem veszi komolyan.
2021. dec. 17. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!