Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek pasimnak szulinapjara?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek pasimnak szulinapjara?

Figyelt kérdés

majdnem 9 honapja vagyunk egyut, 22 lesz.

18/L

2010. szept. 6. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Parfüm, dezodor (az általában beválik :P)

Alsógatya

Póló

Vagy lepd meg saját készítésű sütivel. :P

Esetleg legyél Te a meglepetés... ;)

2010. szept. 6. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt, de valami nagyobb erteku ajandekra gondoltam:D
2010. szept. 6. 18:21
 3/7 anonim válasza:

Ha Te Lilla vagy, és 28.-án lesz a napom... Akkor ideguríthatsz egy Pontiac Firebird-t a ház elé. :)

Amúgy én tökre örülnék egy bekeretezett képnek a barátnőmről vagy akár annak is, ha venne magának egy frankó, szexi fehérnemű együttest. Persze mindkettő is jöhet egyszerre!:D

(Amúgy szerintem nem a pénzbeli érték számít...)

2010. szept. 6. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok és utolsóval értek egyet. :D

Hát figyelj... rendelsz neki egy tortát és csinálsz neki egy kis összejövetelt, utána elmentek egy kis csendes faluba, akár a Mátrába, és meghitten megünneplitek. :D

2010. szept. 6. 18:55
 5/7 anonim válasza:
vegyél neki plazzma tv-t vagy két kocsit :D:D
2010. szept. 6. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Arrol van szo, hogy nekem eleg nagy ertekbe vett ajandekot, es tudom jol, hogy nem a penzrol szol, de azert megiscsak furan jonne ki, ha en ezt nem viszonoznam.

Kepunk mar van, nem is egy, fehernemu pedig mar vagy egy tucattal..semmi uj em jut eszembe...

az edeggi legjobb otletem, az h elviszem egy elmenyrepulozesre.

2010. szept. 7. 15:36
 7/7 anonim válasza:
Menjetek el kettesben a Balatonra vagy strandra több napra vagy vegyél neki egy karórát vagy egy nyakláncot és tedd be a te képedet a medálba
2012. aug. 10. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!