Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek pasimnak szulinapjara?
majdnem 9 honapja vagyunk egyut, 22 lesz.
18/L
Parfüm, dezodor (az általában beválik :P)
Alsógatya
Póló
Vagy lepd meg saját készítésű sütivel. :P
Esetleg legyél Te a meglepetés... ;)
Ha Te Lilla vagy, és 28.-án lesz a napom... Akkor ideguríthatsz egy Pontiac Firebird-t a ház elé. :)
Amúgy én tökre örülnék egy bekeretezett képnek a barátnőmről vagy akár annak is, ha venne magának egy frankó, szexi fehérnemű együttest. Persze mindkettő is jöhet egyszerre!:D
(Amúgy szerintem nem a pénzbeli érték számít...)
Első vagyok és utolsóval értek egyet. :D
Hát figyelj... rendelsz neki egy tortát és csinálsz neki egy kis összejövetelt, utána elmentek egy kis csendes faluba, akár a Mátrába, és meghitten megünneplitek. :D
Arrol van szo, hogy nekem eleg nagy ertekbe vett ajandekot, es tudom jol, hogy nem a penzrol szol, de azert megiscsak furan jonne ki, ha en ezt nem viszonoznam.
Kepunk mar van, nem is egy, fehernemu pedig mar vagy egy tucattal..semmi uj em jut eszembe...
az edeggi legjobb otletem, az h elviszem egy elmenyrepulozesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!