Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezeket? Nem értem. Ez ambivalens

Figyelt kérdés

olykor úgy érzem hogy elegem van a barátomból és jó nélküle pár napig, akár ugyis h nem keres. Veszekszem vele...

Olykor meg jólérzem magam vele, minden oké köztünk és hiányzik, és folyton vele lennék, és tökre cuki vagyok, meg mászok rá és szeretgetem

2010. szept. 6. 17:19
 1/8 Kamuuu ***** válasza:
Skizofrén vagy :D:D:D
2010. szept. 6. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
azhát :D (amúgy Kamuuu te mindenütt ott vagy? :'D)
2010. szept. 6. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:

teljesen igy vagyok!! várom énis a válaszokat!!

mi több mint 2 éve vagyunk együtt, múlik a rózsaszín felhő, és egyre inkább küzdök az ellen, hogy múljon a szerelem is :SSS

2010. szept. 6. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? ha 14-17 akkor teljesen normális, hormonális változásokon mész kersztül, változnak benned az érzések. valószínüleg egyébként azért van, mert túl fiatal vagy, nem tudod eldönteni h kell-e neked egyáltalán kapcsolat. az is normális dolog, hogy külön akarsz lenni tőle egy kicsit, mert kell a magánélet. manapság ha valakik járnak, folyton együtt vannak, és nem értik meg, hogy a társuk magányra vágyik néha, pedig ez természetes. valószínüleg te ugyanúgy szereted a barátodat ha nincs veled, csak jó néha egyedül is lenni. aztán, ha újra találkoztok, természetes, hogy ki vagy rá éhezve. szóval mindent egybevetve szerintem normális dolog h nem akarsz mindig vele lenni, kell egy kis magánélet, legalább ha újra látod, megbecsülöd a vele töltött időt:)
2010. szept. 6. 17:25
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi:)

17vagyok:))

2010. szept. 6. 17:26
 6/8 A kérdező kommentje:
csak néha már hülyének néz:S hogy 1x szerelmesen viselkedek vele 1x meg bunkón:S
2010. szept. 6. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyan nem írtad a korodat, de gondolom 20 év alatt vagy még, és akkor igen, teljesen normális, és gyakori az ahogyan érzel... lassan múlik az érdeklődés, időnként még fellángol, és olyankor olyan nagyon jó érzés, hogy megint "azt" érzed, amit vársz... szép lassan előtérbe kerül más is, aki érdeke, aki izgatja a fantáziás, és elmúlik a szerelem... de így normális, sokminden vár még rátok!
2010. szept. 6. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:

17.25 vagyok

akkor ne légy vele bunkó hanem kedvesen mondd meg neki h most egyedül akarsz lenni. biztos megérti, addig ő mehet a haverjaival. 17 évesen nem kell még nagyon belegabalyodni egy párkapcsolatba, ne hanyagold a el a hobbiaidat és a barátaidat sem, aztán amdj meglátjátok hogy mi lesz.

2010. szept. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!