Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek gyakran összekeverik a kémiát az összeilléssel?
Szerintem ez attól függ melyiket, ki, hogyan értelmezi.
Én nem tudok elképzelni, hogy egy olyan emberrel legyen meg a kémia, aki személyiségre egyáltalán nem jön be. Másszóval, nekem a kémia, az az igazi vonzalom csak akkor van meg, ha személyiségre is van összhang.
Persze az ember akkor sem ismeri a másikat töviről-hegyire, de olyan iránt sose volt igazi kémia, igazi vonzódás akinek a személye, világnézete taszít.
A kémia azt jelenti, hogy az egyik vagy mindkét fél rágerjed a másikra. Annyi a különbség, hogy ez szebben van kifejezve. A többség nem tartaná szépnek, ha egy társaságban beközölné a csaj, hogy benedvesedett a srácra és azonnal dugna vele, ezért ezt annyival nyomják le, hogy kémia.
Az összeillés más dolog, az valóban sokkal több tényezőn alapszik és ennek csak egy kis része a kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!