Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti együtt lennétek egy nappalis egyetemista lànnyal?
Figyelt kérdés
A barátom azért dobott, mert ő nem akar négy évig egy állandóan tanuló, “szegény” lánnyal lenni, mert ő már nem akar még egyszer egyetemre járni. Ő már családot, lakást akart és rugalmas szabit. Sokan felháborodtak ezen, mondván, nem is szeret. Unokatesóm orvosin van, mellette a párja kitartott, de az unokatesóm azt mondta, hogy ő biztosan nem járna magával (tehát orvosissal)2021. dec. 12. 16:47
2/23 anonim válasza:
Rövid távon nem, kizárólag akkor, ha azt látom benne, hogy ebből hosszútávon is lehet valami.
3/23 anonim válasza:
Véleményem szerint ez kifogás.
Az exed szakítani akart, isten tudja milyen okból, és meg indokolta valamivel, aminél nem igazán van opció a változtatásra. Tehát pontot lehet tenni a kapcsolat végére.
Fiatal, egyetemista lányként nem lesz nehéz új pasit találnod, olyat, akinek jó vagy így.
4/23 anonim válasza:
LOL. (Már bocs.) Én is már dolgozom, de inkább választanék egy egyetemista lányt barátnőmnek éppen, mint egy már dolgozót, ha kizárólag ezen múlna a dolog. Igaz én még nem akarok családot. Mondjuk a saját lakásnak, illetve rugalmas szabadságoknak nem tudom mi köze hozzád :D Ezeket elmagyaráznád?
25/F
5/23 anonim válasza:
Persze. Ha szeretem és hosszútávra tervezek akkor miért ne? Tanuljon csak, addig én is haladok előre az életbe.
7/23 anonim válasza:
Volt rá példa. Mi ebben a nagy szám?
8/23 anonim válasza:
FÉRFI igen. Csicska kölyök nem.
FÉRFI vagyok.
9/23 anonim válasza:
Én is orvosira járok és a barátom is. Ez így tök jó felállás, nem vágyom semmi másra. Nyilván aki már gyereket akar vagy állandóan eljárni ide-oda, annak nem én vagyok a megfelelő partner, de bőven találni olyat, akinek igen.
10/23 anonim válasza:
Én jogi egyetemre járok Budapesten, 2 órára lakom onnan, ahogy a barátom is, aki már nem egyetemista, tehát az eredeti lakóhelyünkön dolgozik. Semmi probléma nincs ezzel, kitart mellettem. Szerintem is csak kifogás, ha szeretne, ez nem lenne probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!