Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a párom, hogy újra vezessen?

Figyelt kérdés

Október elején kivágott elé előzésnél egy kisbusz, aki teljesen belement a páromba, és árokba lökték. Nem sokon múlott, hogy ne haljon meg, eléggé összetört az arca, a teste, agyrázkódás stb.

Már azóta meggyógyult, viszont fél a vezetéstől, szinte még kocsiban ülni és fél, és nem hajlandó újra vezetni (pedig megtehetné, hogy vegyen új autót), viszont így nem tudunk sok helyre elmenni kirándulgatni, meg ilyesmi és így kezd unalmas lenni a kapcsolat, mert akárhova elakarunk menni, jó lenne ha valaki vezetne (nekem nincs jogsim) Mit tegyek?

2021. dec. 11. 12:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%
4# Csak akkor nem számít ha a nő csúnya. Vagy ha van kocsi. Ha nincs kocsi, akkor számít, hogy legyen.
2021. dec. 11. 14:03
 22/30 anonim ***** válasza:
83%
13# Hadd döntse már el ő, mi az ő érdeke.
2021. dec. 11. 14:05
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Inkább pszichológust kellene neki keresni, aki jártás hasonló traumákban, vagy egy olyan oktatót, aki empatikusan újra megerősítené benne a bizalmat a többi közlekedő irányába. De ez utóbbit csak akkor, ha már késznek érzi magát a párod, hogy kocsiba üljön. Esetleg addig gyakorolhatná a közlekedést buszon.
2021. dec. 11. 14:40
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Bátran mondd el ezt a párodnak! Legalább rájön, h milyen vagy és remélem kidob.
2021. dec. 11. 14:46
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

" Csak akkor nem számít ha a nő csúnya."

Érdekelne, hogyan vagy képes ekkora ostobaságot leírni.

2021. dec. 11. 15:51
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Tedd le a jogsit.
2021. dec. 11. 16:11
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Hú de nagy szerelem lehet.Ha nincs autó...unalmas a kapcsolat.Gratulálok.
2021. dec. 11. 16:52
 28/30 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is volt balesetem, de utána egyből volán mögé ültem, muszáj volt. Ugyanakkor elmondhatatlanul borzalmas érzés, nem kívánom senkinek. Megértem a párod hogy nem akar vezetni, hagyj neki időt hogy benne merüljön fel ez az igény.

Addig is szerezz jogsit és ha már vezetsz, jó alkalom lesz hogy ő is veled tartson. Először csak beparkoljon egy szűk helyre, ha neked még nehéz vagy ilyen kis apróságok. Talán majd így visszanyeri az önbizalmát a segítségeddel.

2021. dec. 11. 19:49
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg TE vezetni, bár én rég kidobtalak volna ezért, amit művelsz.
2021. dec. 12. 10:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Amúgy másnak is megfordult a fejében, hogy ez a kérdés valszeg kamu? Vagy tényleg vannak ilyen érzéketlen emberek...?
2021. dec. 13. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!