Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van fókuszcsoport Ádámnak a gyerek(nem)vállalás témában?

Figyelt kérdés

Hogy kb az összes ember megbánja ha nem vállal gyereket, mert a barátaiknak leszek. Az meg milyen szomorú amikor mindenkinek ott a gyerek, a párok meg csak,, egyedül" vannak. És minden körülmények között lehet gyereket nevelni, csak lemondással jár, azt meg nem szeretik az emberek.

Szerintem hatalmas bullshit amit állít, főleg mert férfiként neki sose lesz akkora lemondás és kockázat, mint nőként. Illetve persze, a háború alatt is felnőttek gyerekek, de milyen áron? És milyen lehetőségeik leszek a c*"gánysoron felnövő gyerekeknek? Valamint azért kellene szülni, mert a szomszédnak van? Meg hogy ne legyünk egyedül?

2021. dec. 10. 07:49
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

ez a csavo egy boomer lelkuletu agyilag tini szinten levo hulyegyerek, aki folyamatosan a taknyat torolgeti es szarra van vagva a video minden 5. masodpercnel, mert annyira nem tud osszefuggoen 3 mondatot elmondani.

nagyon hiteles.

addig birtam, h elkezdett a nagyapjarol aradozni, h bezzeg az o korukban csakugy jott a gyerek es puff. hat most is ez van eleg sok helyen, adamkam, meg is lehet nezni, hol tart az oktatas, milyen gyerekek lesznek az ilyen ‘puffbol’.

szerencsere 2021-ben mar barmilyen random hulye elmondhatja a velemenyet youtubeon. ez tok jo, csak miert is kene többre tartanom, mint a szomszed erzsi neni velrmenyet vagy akarki maset?

2021. dec. 10. 08:49
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy nagyon zavarna a jovoben, ha a barataimnak van gyereke, nekem meg nincs. A parom attol meg ugyanaz az ember marad, akivel ugyanolyan jol elleszunk ketten is, ha a barataink nem ernek ra a gyerek miatt olyan gyakran. (Plane, hogy most sem er ra senki soha, mert mindenki allandoan dolgozik.)
2021. dec. 10. 08:49
 13/57 anonim ***** válasza:
0%
11-es. Szörnyen általánosítasz. Annyira sajnálom, hogy az ilyen emberek véleménye a legelfogadottabb. Megérdemeljük a FIDESZ-t, mindig ez erősödik bennem ilyenkor.
2021. dec. 10. 08:53
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen pasi kicsit olvasgasson, figyelmébe ajánlom ezt a cikket:

[link]

Napok óta kísért ennek a szerencsétlen gyereknek a sztorija, és hány ilyen eset van a világban? De nem kell tragédiával végződnie sem... Nem, rohadtul nem kell mindenkinek gyerek, és az ilyen nyomorultak, akik ezt hangoztatják, menjenek el segíteni gyermekotthonokba, családsegítőbe, egyéb helyekre. Na, ott majd látni fog sorsokat, és párszor átgondolhatja, hogy akar-e még baromságokat beszélni.

2021. dec. 10. 08:56
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

23: melyik resze az ‘altalanositas’? vagy cssk bedobtal egy szot, amirol nem is tudod, mit jelent?

es az nem altalanositas, hogy ‘mindenki megbanja kesobb, aki nem vallal gyereket’?

a fidesz meg nem tudom, hogy jon ide, pont ok nyomatjak ezt az esz nelkuli szaporodas propagandat, amit a magadfajta magaenak erez.

2021. dec. 10. 08:57
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
13 nak ment az elozo
2021. dec. 10. 08:58
 17/57 anonim ***** válasza:
0%

15: az jön le az írásodból, hogy azért tart ott az oktatás, ahol, mert valaki csak "puff" vállal gyereket.

Szaporodás propaganda, ők tényleg ezt nyomatják. Ha én akarok gyereket, akkor én magamnak érzem a FIDESZ szaporodás propagandáját? Mik ezek a felszínes odamondások?

2021. dec. 10. 09:01
 18/57 anonim ***** válasza:
0%
És nem, nem azt mondja, hogy mindenki megbánja, többször is meg vannak említve a kivételek a videóban. Szóval ferdítesz is.
2021. dec. 10. 09:03
 19/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem értek vele egyet, a szülők 80%-ának nem kéne gyereket vállalni, mert anyagilag/idegileg/érzelmileg nem alkalmasak rá.

Ez miért van így felpontozva? Valamilyen szinten én is egyet értek az állítással, de ezen szomorkodni kellene. Mit csináltál egész életedben, hogy anyagilag, de legfőképpen, hogy idegileg és érzelmileg alkalmatlan vagy? Mit csináltál egész életedben?

2021. dec. 10. 09:32
 20/57 anonim ***** válasza:
0%
"" idézőjel kimaradt, az első hozzászólásból van a mondat
2021. dec. 10. 09:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!