Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van fókuszcsoport Ádámnak a gyerek(nem)vállalás témában?
Hogy kb az összes ember megbánja ha nem vállal gyereket, mert a barátaiknak leszek. Az meg milyen szomorú amikor mindenkinek ott a gyerek, a párok meg csak,, egyedül" vannak. És minden körülmények között lehet gyereket nevelni, csak lemondással jár, azt meg nem szeretik az emberek.
Szerintem hatalmas bullshit amit állít, főleg mert férfiként neki sose lesz akkora lemondás és kockázat, mint nőként. Illetve persze, a háború alatt is felnőttek gyerekek, de milyen áron? És milyen lehetőségeik leszek a c*"gánysoron felnövő gyerekeknek? Valamint azért kellene szülni, mert a szomszédnak van? Meg hogy ne legyünk egyedül?
Alapból nem szimpatikus, ha valaki meg akarja mondani, hogy mások hogy éljenek. Kinek hiszi magát?
Nem értek vele egyet, a szülők 80%-ának nem kéne gyereket vállalni, mert anyagilag/idegileg/érzelmileg nem alkalmasak rá.
ki a f..om ez a fokukszcsoport adam es miert hiszi magat ilyen baromi okosnak?! imadom, amikor dmberek meg akarjak mondani, hogy masoknak mi a jo. igazi idiota lehet a csavo.
nekrm aztan baromira nem eletcelom a szsporodas, tobb okbol sem, tehat, ha a barataim latom gyerekkel, az inkabb csak megerosit abban, hogy milyen jol dontottem, mert nekem erre nincs szuksegem. amugy meg nem vagyok ‘egyedul’ itt a pasim, a csaladtagjam, mas barataim, akik szinten nem akarnak (vagy nem is lehet) gyereket.
illetve a gyerekes barataim se szunnek meg letezni.
es arrol miert nem beszel ez az okostojas, h a gyereket hany ember banja meg? csak itt v
gyk-n heti szinten vannak ilyen kerdesek, h felcsinaltak az asszonykat, de amugy szar s kapcsolat, a pasi csalja es bunko vele, elmenne, de nincs hova.. annak a gyereknek aztan baromi jo lesz megszuletni!!
szerinte az nagyon ritka, hogy valaki megbánja, mert megszereted azt a gyereket. szerinte csak az igazán agyhalottak nem tudják megállni a helyüket (szerintem egy nagyon intelligens ember is lehet érzelmileg sérült stb.)
https://www.youtube.com/watch?v=voo1-s3ocqs
kb. 29. perctől fejtegeti
“szerinte csak az igazán agyhalottak nem tudják megállni a helyüket”
De abból jó sok van. Ő nem hallott még bántalmazott, elhagyott, nem szeretett gyerekekről?
Hát haragszom rád, amiért ez ilyenbe bele kellett néznem, még jobban a szkippelhetetlen fidesz reklám miatt.
Ez a phasz azt sem tudja, miről beszél. Könyörgöm, mondjátok, hogy nem híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!