Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés mostohaszülőnek lenni?
Nekem e téren nincsenek tapasztalataim bár valamilyen szinten értek a gyerekekhez.
Függ a gyerkőc korától, meg előtte milyen családban élt.
Makacs, önfejű gyerekek a legrosszabbak, főleg a kamaszkor tájékán. Annyit tudok ajánlani, hogy ereszkedj le hozzájuk, a barátjuk légy és ne az anyjuk.
Ez függ attól, hogy az egyik illetve a másik fél hogy viszonyúl a gyerekkel rendelkező félhez, képes e ugyanazt nyújtani és ugyanúgy támogatni lelkileg és anyagilag is mintha a sajátja, lenne, ahol ez nem működik és ahol a "mostoha" félnek gondot okoz a gyermek ott már viták sokaságai alakúlhatnak ki illetve kellemetlenségek.
Szóval ez a 2 fél tulajdonságaitól, érzéseitől, és önmaguktól függ, szóval embere válogatja
másik néző pont...
nekem nevelő apukám van...
kisebb koromba nem mertem szólni h nem szeretem és mindig azt vártam hogyha megnövök majd elmondhatom a véleményem..ilyesmi aztán kamaszkorba léptem, sőt már igen csak benne vagyok és rájöttem hogy egyáltalán nem az a fontos h én mit gondolok hanem h az anyukám boldog legyen, azóta a nevelő apukámtól van egy kishugom akit imádok, és csak nyitnom kellett nevelő apa felé és ő partner volt benne és azóta tök jól kijövünk, bár nem hívom apunak de nem is várja el..na mindegyis ebből azt akartam kihozni hogy én nem vagyok piskóta, makacs vagyok önfejű és ha nekem sikerült így felfognom szerintem mindenkivel meglehet értetni a dolgok rendjét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!