Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tartozom neki?

Figyelt kérdés

A párommal mindketten feeder fétisesek vagyunk, így a kapcsolatunkban volt egy állandó bdsm-szerű dolog, ami abból állt, hogy a pasimnak meg kellett ennie amit elé tettem. Az elmúlt 2-3 évben megduplázta a súlyát mellettem, most viszont megromlott a kapcsolatunk, el akarom hagyni. Olyanokat vág a fejemhez, hogy kihasználtam, és tartozom neki, mert a fétisünkben ő volt az alárendelt.

Igaza van?

27 évesek vagyunk

2021. dec. 9. 11:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
De emiatt ne legyen bűntudatod, mert ezt ő is pontosan ugyanúgy akarta. Persze szívás neki, de bele kellett volna kalkulálnia ezt az eshetőséget is, hogy lesztek életetek végéig egy pár. Megállhatott volna akár 20-30kgnál is vagy akárhol
2021. dec. 9. 12:31
 12/34 A kérdező kommentje:
9: 161 volt szeptemberben.
2021. dec. 9. 12:34
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Az komoly. 😧

És most mar visszavett az evésből vagy továbbra is ilyen sokat zabál?

2021. dec. 9. 12:36
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

Valóban mivel tartozik egymásnak két ember válaskor és az után Szerintem tisztelettel egymás döntése elfogadásával.

Sok boldogságot kívánva elengedni.

Zsarolással senkit nem szabad maga melett tartani.

De öszintén jó magam is el vagyok veszve ebben a témában mikor azt olvasom hogy a volt párját ápolja évtizedekig segíti.

Itt a kérdés gyakorlatilag együtt vannak mire volt jó elválni. Mert nem egy ágyban kel aludni.Megigérteti az egyik fél a másikkal hogy számíthat továbbra is rá.

Új életet ezzel a felállással úgy sem lehet kezdeni.

Az egész csak felesleges felhajtás.

2021. dec. 9. 12:40
 15/34 anonim ***** válasza:
78%

Ezt a hülyét! Nem tudta kordában tartani hedonista hajlamait, ami az egészégébe került, most meg rajtad akarja számon kérni. Ő zabálta fel azt a sok kaját, saját hibája.

Te meg beteg vagy, menjél pszichológushoz!

2021. dec. 9. 12:52
 16/34 anonim ***** válasza:
36%
Mi miatt romlott meg a kapcsolat ha még ezt is megtette érted, hogy dupla akkorára hízott ?
2021. dec. 9. 12:55
 17/34 anonim ***** válasza:
72%
Úristen mik mehetnek sok helyen a négy fal között....
2021. dec. 9. 13:25
 18/34 A kérdező kommentje:
13: nem rajta múlott. Ő csak abban döntött, hogy átengedte az irányítást, és meg "kellett" ennie amit elé raktam. Ez volt a játék lényege. Viszont brutális kalóriapluszban tartottam, ezért van bűntudatom.
2021. dec. 9. 14:50
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de bármikor mondhatta volna, hogy neki ez a felső határ, ennél többet nem akar. Értem, hogy te voltál a domináns fél, de ettől még nem tilos szólnia, ha valami már nem fér bele. Akár közben, akár utána mondhatta volna. Attól még a szabad akarata megmaradt és gondolom te se erőltetted volna utána, csak a megbeszélt keretek között. Mivel semmi ilyet nem tett, hanem szó nélkül csinálta, így nem lehet csak rád hárítani a felelősséget. Felnőtt férfiről van szó, pontosan tudta, hogy mi lesz a következménye ezeknek.
2021. dec. 9. 14:58
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

5: Akkor most legyen az, hogy csak annyit ehet, amit eléteszel.

És -30 kilónál hagyd el.

2021. dec. 9. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!