Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom a testvére és az ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom a testvére és az ő felesége társaságában dicséri meg a nőket, akiket lát, nem gond, ha megkérem, ne tegye, mert nekem kínos?

Figyelt kérdés
Ha velem van és ketten megegyezünk, hogy valaki csinos vagy szép, nem zavar az egész. De ezt nem igazán tudom hova tenni, nagyon kínos nekem. Aláássa az önbizalmam.

2021. dec. 8. 12:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem, ez mire jó, és miért kell ezt csinálni egy kapcsolatban.. Tényleg nincs jobb téma, mint megbántani a saját párodat? Oké, értem, nem mindenkit zavar ez, de a nagy többséget igen.

Az nem hazugság és szégyenkezés, ha az ember nem mondja ki minden gondolatát, ami sértő lehet másiknak. Nyilván tudat szintjén mindenki tisztában van vele, hogy mások is néznek ki jól, és biztos a párjának is sok ember tetszik, de egész más konkrétan szembesülni vele, főleg, ha mondjuk olyat dicsér meg rajta, amiben te bizonytalan vagy, kevesebb vagy.

Számomra még mindig az a normális, hogy a saját párunkat dicsérjük, hogy milyen jól néz ki.

2021. dec. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!