Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy álltok a kis mellű lányokhoz? A kis mellre is betudtok indulni?
2010. szept. 5. 23:26
11/30 anonim válasza:
na akkor itt az első ellenvélemény...
19/F
12/30 anonim válasza:
legjobb, nekem pont ez a kategória az esetem :)
25/F
13/30 anonim válasza:
Nagyon fincsi. Plusz kis mellhez általában atomjó segg tartozik, és az mindennél fontosabb. A nagyon nagy mell meg már megvolt, jó volt, szóval innentől nem feltétel.
25/f
14/30 anonim válasza:
Persze, igaz szeretem a nagy melleket, de ez még nem jelenti azt, hogy ez a feltétlen mérvadó egy kapcsolatnál.
15/30 anonim válasza:
nekem amugy is a lány arca a lényeg... ha az gyönyörű akkor a többi dologgal már nem nagyon foglalkozok.
16/30 anonim válasza:
nem jó az ami nem fér el egy tenyerembe. a kicsik a legjobbak.
17/30 anonim válasza:
az enyém nagy és nem lóg! birom az ilyen általánosításokat. szeressétek csak a kicsit, nem fogom levágni miattatok!
20/30 anonim válasza:
"az enyém nagy és nem lóg! birom az ilyen általánosításokat. szeressétek csak a kicsit, nem fogom levágni miattatok!"
Ne is tedd, vannak akik azt nagyon bírják a nagy melleket mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!