Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már úgy, hogy a párotok jobban szerette az exét, mint titeket?

Figyelt kérdés

Mi volt az oka? Hogyan lettetek túl ezen?

Talán hülyeség, de ha szóba kerül a barátom exbarátnője, nem tudom kontrollálni a féltékenységemet, és utána ezen agyalok. Régen vége már, de vannak bizonyos dolgok, amik zavarnak. Pl., hogy együtt éltek egy pár hónapig, én pedig még senkivel sem. Én a barátommal még nemt tartok itt, ami nem baj, csak nem tudom, hogy egy ilyen kapcsolat után képes-e mást is úgy szeretni, és vajon velem is lehet-e majd ilyen komoly.

2021. dec. 6. 17:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
feltunt, de azt felteteleznem, hogy ha valaki a noje mellett felremegy es mas fele kacsintgat, azt nem erdekli mar annyira a no, hogy belerokkan a szakitasba. nekem ez megalazo lett volna. mondjuk en eleve nem ertem ezeket a szerelmi hatomszogeket..
2021. dec. 7. 01:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Jogos kerdes. Valoszinuleg azert, mert azt mondtam magamnak, hogy vegulis engem valasztott..

Es az elszakitasrol annyit, hogy nyitott kapcsolatban voltak, de ahogy szorosabba valt koztunk a kotelek, a csaj visszavonulot fujt. De akkor mar keso volt..

2021. dec. 7. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!