Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kibékülhet-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kibékülhet-e velem, mit tegyek, hogy így legyen?

Figyelt kérdés
A kapcsolat végén sokat kiabált velem és néha szakítani akart, de nem mondta meg miért, helyesebben mindig más okot mondott, azt hittem csak viccel, mert időnként viccelt ilyenekkel. A szakítás nagy veszekedéssel zajlott és utána pár nappal derült ki (nem tőle), hogy fél éve együtt van valakivel mögöttem, akinek úgy állította be a történetet, hogy szingli évek óta. Zaklatott, összezavarodott voltam és összefutottam az új párjával és megmondtam éppen most költözök tőle és, hogy egy gyermeke is van a régi kapcsolatából, amit tudtam, hogy szintén letagad. Ezért nagyon meggyűlölt a volt párom, azóta nem beszél velem. Azután fél év múlva szakítottak ők is. Eltelt egy év. Tudom azt mondjátok keressek mást, de őszintén szeretem. Kérdés, hogy szerintetek haragudhat-e rám és mennyire? Ti haragudnátok-e a volt párotokra ennyi idő után hasonló helyzetben? Mit tegyek, hogy szóba álljon, kibéküljön velem?
2021. dec. 5. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Undorítóak az ilyen nők akiknek nincs semmi tartásuk és önbecsülés ük, fél évig mást kefélt a hátad mögött te meg azon agyalsz hogy ő vajon haragszik-e. Nem az a baj hogy szereted, hanem az, hogy nem vagy képes felfogni a maradék agysejteddel, hogy ő viszont nem szeretett, megalázott, gerinctelen módon viselkedett. Az ilyen nőket mint te mindig is át fogják cseszni, mindig meg lesznek csalva, mert egyszerűen mindent meg lehet velük tenni, mert olyanok mint a menhelyi kiskutyák.
2021. dec. 5. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy miért akarsz erőszakkal szeretetet begyűjteni? Ő hazudott neked és másoknak is, te pedig elárultad őt és a szeretetéért kuncsorogsz. Ilyen módszerekkel nem érhetsz el semmit. Inkább úgy gondolom te sem szereted, csak azt hiszed, inkább kicsit megszállott vagy, hogy nem akarod lezárni azt a fejezetet.
2021. dec. 5. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:

"Minden megvan benne, ami számomra fontos, amit valaha egy férfiben kerestem."

Ezek szerint a hűség, becsületesség, megbízhatóság neked nem kritériumok?

Ha ez igaz, akkor elmennék egy pszichológushoz, hogy miért nincs erre igényed.

2021. dec. 6. 01:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy Ő haragudgat-e ràd?

Hogy TE leírtad magad?

Normális vagy?

Hazudik a gyerekéről, téged kihazudott az életéből...

Szarba se vesz.

Ideje volna ezt viszonyoznod.

2021. dec. 6. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!