Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kibékülhet-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kibékülhet-e velem, mit tegyek, hogy így legyen?

Figyelt kérdés
A kapcsolat végén sokat kiabált velem és néha szakítani akart, de nem mondta meg miért, helyesebben mindig más okot mondott, azt hittem csak viccel, mert időnként viccelt ilyenekkel. A szakítás nagy veszekedéssel zajlott és utána pár nappal derült ki (nem tőle), hogy fél éve együtt van valakivel mögöttem, akinek úgy állította be a történetet, hogy szingli évek óta. Zaklatott, összezavarodott voltam és összefutottam az új párjával és megmondtam éppen most költözök tőle és, hogy egy gyermeke is van a régi kapcsolatából, amit tudtam, hogy szintén letagad. Ezért nagyon meggyűlölt a volt párom, azóta nem beszél velem. Azután fél év múlva szakítottak ők is. Eltelt egy év. Tudom azt mondjátok keressek mást, de őszintén szeretem. Kérdés, hogy szerintetek haragudhat-e rám és mennyire? Ti haragudnátok-e a volt párotokra ennyi idő után hasonló helyzetben? Mit tegyek, hogy szóba álljon, kibéküljön velem?
2021. dec. 5. 19:11
A kérdező szavazást indított:
nagyon haragszik
lehet haragszik
kicsit haragszik
nem haragszik
4 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugy birom mikor a szenvedést keresik maguknak az emberek, a boldogság helyett.

Pedig pont akkor lennél neki is vonzó ha jo pasik ugrálnának körbe és azt látná hogy értékes vagy. Es nem azt hogy lábtörlő.

2021. dec. 5. 19:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok értéktelen, ha újra adok esélyt a kapcsolatnak, mert úgy érzem működhet. Persze lehet kiderül mégsem megy, de legalább megpróbálom. Hiába ismerkedtem azóta másokkal, mindenkiben őt keresem.
2021. dec. 5. 19:42
 3/14 anonim ***** válasza:

"Zaklatott, összezavarodott voltam és összefutottam az új párjával és megmondtam éppen most költözök tőle"

Bírom amikor átírják a történetet. Ez kb. úgy zajlott, hogy megkerested a párját.

Nem értem miért kell neked egy ilyen pasi? Mellette sohasem lennél boldog, mert ő mindig a következő nyomában van. De ha te attól vagy boldog, hogy a másé kell akkor lelked rajta.

2021. dec. 5. 19:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor kezdd vele újra. Hátha bejön.
2021. dec. 5. 19:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kérdéseknèl mintha a Dóra, a felfedezőt nèznèm 😁

Si ,senorita

Ha ez kell akkor ez kell

Si

2021. dec. 5. 19:51
 6/14 A kérdező kommentje:

3: Igen, szándékosan "futottam össze" a párjával, jól érted. De nem rendeztem jelenetet. Azért utált meg a volt párom, mert így kiderült, hogy hazudott neki.

Miből gondolod, hogy mindig a következő nyomában van? Nekem úgy tűnt, hogy állandó társra vágyik. Minden megvan benne, ami számomra fontos, amit valaha egy férfiben kerestem. Igaz, a szakítás nem hiányzott. Lehet megbánta azóta a dolgot, lehet nem, ezt csak ő tudja. Nézeteltérések, problémák a legjobb kapcsolatokban is előfordulnak. Akár egy következő kapcsolatban is.

4: De vajon mennyire haragudhat rám? Mennyire írhattam le magam a történtekkel?

2021. dec. 5. 20:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha nem kérdezel rá, nem derül ki. Akit én szeretek, az nem tudja ilyesmivel leírni magát.
2021. dec. 5. 20:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Eleve jó kérdés, hogy aki ilyenért megutál az milyen lehetett a párkapcsolatban, amiben valszeg kb ugyanilyen szinten tolta a realitit. Azaz ott vágott át, ahol csak tudott.
2021. dec. 5. 20:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hátam közepére se kéne ilyen ember nem hogy az életem .. uristen mennyi a hülye 🤦🏽‍♀️
2021. dec. 5. 20:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Életembe*
2021. dec. 5. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!