Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem teljesen átváltozott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem teljesen átváltozott. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk házasok vanegy 17 hónapos kislányunk és úton van a kis teso. Én 26 ő 27 éves.A férjem teljesen megváltozott. Mind a ketten szerettünk volna a gyerekünknek kis testvért ezzel nem is volt gond. Viszont 1-1,5 hónapja teljesen kifordult önmagából. A kislányunk hisztis és jön a foga és férjem szószerint ordibál vele. Nem vigyázz rá sose, bármi van mindig mindenhova vinnem kell magammal a gyereket mert nem hajlandó vigyázni rá. Ezek után nyilván én se szívesen hagyom rá. A gyerekünk kerüli az apját ha lehetséges nem akar vele lenni. Az én fejemben a válás gondolata is megfordult mert félek,hogy előbb utóbb fizikálisan fogja bántalmazni a gyereket. Mivel a babaváró hitelt felvettük így még annak a dupláját kell akkor visszafizetni. Mi lesz akkor ha itt lesz a 2. Gyerek is? Félek,hogy mi fog történni. Mindig azt mondja neki ennyi türelme volt hozzá. Anno mondtam,hogy csakis úgy vállaljunk gyereket,hogy rengeteg türelem és megértés kell hozzá és csakis ennek tudatában vállaljunk. Akkor ígért fűt fát. Most meg egyszerűen semmit se tudok egyedül csinálni, egy szemöldök szedésre nem tudok időpontot kérni mert arra a kis időre se vigyázz a gyermekre. Mi tevő legyek? Köszönöm szépen

2021. dec. 5. 18:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Megint 2 felelőtlen majom, akik ráizgultak a babaváróra meg a CSOK-ra, ezért sos összehoznak 2 gyereket az "ingyen házért". Mennyi ilyen van/lesz, úristen...
2021. dec. 6. 11:41
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem teheted meg a gyerekeiddel, hogy ezzel az állattal maradsz. A babaváró szarságnál sokkal fontosabb, hogy ne törje szét az önértékelésüket egy ilyen barom. Válni kell. Sajnálom.
2021. dec. 6. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos itt már csak rosszabb lesz. Ez már nem az, amint terápia segíthet.
2021. dec. 6. 14:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Megpróbálok vele beszélni egy utolsót aztán fel is le is út. Babavárót nem azert vettük fel mert csok stb. Szüleimtől kaptam egy új építésű társasházi lakást így a férjemnek semmi köze úgymond hozzá mert csakis az én nevemen van, és ez még mind a házasság előtt volt. Mellesleg 5 és fél éve vegyünk együtt. Én is sokszor vagyok fáradt mert nem alszik jól a gyerek stb de akkor se viselkedik így vele se a gyerekkel. Nem menteni akarom a férjemet de alkoholista és fizikailag bántalmazó apja van aki jelengleg börtönben ül, és az anyukája 18 évesen szülte míg a nővérét 17 évesen. Míg én jómódú vagyonos családban nőttem fel amit sose hántorgattam fel neki. Mindenesetre egy utolsó beszélgetés lesz és aztán ha nem változik a helyzet akkor ennyi volt.
2021. dec. 6. 22:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Felesleges is mentegetni, mert az én férjemnek is alkoholista az apja és végig verte gyerekkorában, plusz minden pénzüket elitta és terrorizálta a családot. Ehhez képest a férjem lediplomázott, saját vállalkozása van és akármennyire is fáradt vagy ideges valamiért, sosem hozza haza vagy nem rajtam vezeti le.

Szóval ez a "szar az életem mert szar családban nőttem fel" egy baromi jó kifogás mindenre.

Én a helyedben 1x leülnék vele beszélni, aztán ha nem változik semmi, akkor csomagolhat és mehet.

2021. dec. 7. 07:48
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Azt mondta a gyereknek utálja mert idióta?! És te nem vágtad szájon? Azta.. te is szép süti vagy
2021. dec. 7. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
Azért amiket itt olvasol oszd el hárommal :) nem azt mondom ha bántaná a gyereket megütné akkor azonnal tipli!! De kinek nem csúszott ki a száján még veszekedés során valami sértő ?!!! Oszd el hárommal akik az adják a cukit a valóságban ők is ugyanúgy szoktak veszekedni stb!
2021. dec. 7. 09:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szokott veszekedni, de van egy határ. A 17 hónapossal nem állok le üvöltözni (sőt, senkivel sem) és olyan nincs, hogy nem mernek nálam hagyni egy gyereket mert attól felnek, hogy bántani fogom. Más a vita és más egy idiótával együtt lakni.
2021. dec. 7. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!