Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem teljesen átváltozott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem teljesen átváltozott. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk házasok vanegy 17 hónapos kislányunk és úton van a kis teso. Én 26 ő 27 éves.A férjem teljesen megváltozott. Mind a ketten szerettünk volna a gyerekünknek kis testvért ezzel nem is volt gond. Viszont 1-1,5 hónapja teljesen kifordult önmagából. A kislányunk hisztis és jön a foga és férjem szószerint ordibál vele. Nem vigyázz rá sose, bármi van mindig mindenhova vinnem kell magammal a gyereket mert nem hajlandó vigyázni rá. Ezek után nyilván én se szívesen hagyom rá. A gyerekünk kerüli az apját ha lehetséges nem akar vele lenni. Az én fejemben a válás gondolata is megfordult mert félek,hogy előbb utóbb fizikálisan fogja bántalmazni a gyereket. Mivel a babaváró hitelt felvettük így még annak a dupláját kell akkor visszafizetni. Mi lesz akkor ha itt lesz a 2. Gyerek is? Félek,hogy mi fog történni. Mindig azt mondja neki ennyi türelme volt hozzá. Anno mondtam,hogy csakis úgy vállaljunk gyereket,hogy rengeteg türelem és megértés kell hozzá és csakis ennek tudatában vállaljunk. Akkor ígért fűt fát. Most meg egyszerűen semmit se tudok egyedül csinálni, egy szemöldök szedésre nem tudok időpontot kérni mert arra a kis időre se vigyázz a gyermekre. Mi tevő legyek? Köszönöm szépen

2021. dec. 5. 18:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon hamar vállaltátok a 2 gyereket. Ki lesz vele ha kórházba kell menni?
2021. dec. 5. 18:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezért szívás a baba váró. De vegyétek csak fel minél többen. Költözz el a szüleidhez vagy valakihez de ha nem akarsz dupla annyit visszqfizetni akkor nem válsz el. Nem egy ember csinálja így. Házasok maradtak a hitel miatt de nem laknak együtt.
2021. dec. 5. 18:35
 3/18 anonim ***** válasza:
58%

Ahogy a 2 és írja. Barátnőmék is így csinálják, közben ő a szüleivel él a pasi meg már egy másik nővel.

De !! Miota van ez így? Lehet stresszes időszak, és később megembereli magát. Oke sok türelem kell de az nem gombnyomásra lesz hanem próbáld fokozatosan rávezetni erre. Sajnos van akiknek csak így megy. Először csak félóra aztán osszeszoknak jobban és ha otthagyod 2 órára is akkor is meg fogja oldani ha nem egy hangya agyú a pasi.

2021. dec. 5. 19:03
 4/18 A kérdező kommentje:
Saját lakásom van, és hiába próbálok beszélni vele egyszerűen nem hallja meg. Hiába próbálok/próbáltam mindent egyszerűen semmi se hatja meg. Ezelőtt sose volt ilyen. Ő anno sokkal jobban akart gyereket , persze én is szerettem volna de mondtam neki, hogy ráérünk. Azt is mondtam neki,hogy mehet oda ahova akar az se érdekel de egyszerűen ezt nem lehet elviselni. Újra program császárom lesz, és akkor azt mondta,hogy az anyjához felmennek addig amíg én kórházban leszek. Azt mondja így úgy szeret minket de ma azt vágta már a gyerek fejéhez,hogy utálja amiért ilyen idióta stb… na ezeket ki akarja ugyan hallani? :(
2021. dec. 5. 19:12
 5/18 anonim ***** válasza:
26%

Családterápiára érdemes lenne elmennetek. Valami nagy gáznak tűnik a helyzet, vagy csak nem aludt napok óta, attól is sokan ki tudnak készülni.

Én, ha megtehetném felvennék egy bébiszittert is, hátha attól javul a helyzet.

2021. dec. 5. 19:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy allat. Nyomot fog hagyni a gyerek lelken. Az, hogy sok embert tettek tonkre a szulei, ezert vannak lelki problemaik, nem mentseg. Aki lejott a farol, orditozhat egy rossz kamasszal, ha mar elszakadt a cerna, de nem egy picivel, aki a rosszalkodast sem ertene, de hogy sir a fajdalomtol...

Menekulnek.

2021. dec. 5. 19:58
 7/18 anonim ***** válasza:
58%

5-ösnek mondom, hogy a családterápia csak legenda. Vagyis lehúzás. Szerinted mégis mit fog megváltoztatni a férj fejében, ha a saját családja nem tud hatni rá?

Fogadj bébiszittert, ha menned kell valahova, sok férfi nem bírja a kicsiket. Amúgy meg leülnék vele komolyan elbeszélgetni, hogy meddig akar így élni, mert én meg nem akarok így.

2021. dec. 5. 22:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne beszélj màr vele semmit, csak kérd vissza a kulcsot, csà!

Màsfél éves gyerekkel kiabálni?

Nekem is szar apám volt, ne tedd ki ilyennek a gyerekeidet.

Mindegy, mi az oka.

(Egy nőn se lepődnék meg)

2021. dec. 6. 07:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is voltak bajok a családban mikor kicsi voltam, csak azt tudom hogy anyukám úgy kiállt melletünk ahogy tudott, nálunk volt testi fenyítés is sajnos, nem tudsz valahogy ráhatni?
2021. dec. 6. 09:21
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem saját magával van baja, aminek sajnos ti isszátok meg a levét. Valószínű ki is van merülve, de ez sokkal komolyabb dolog, az csak a hab a tortán. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nem csal meg? Nincs valakije? Mindentől függetlenül ne hajts le a fejed és csukd be a szemed ezek előtt a dolgok előtt. Gondolom próbáltál már vele beszélni, de valahogy eddig kéne nyúzni ameddig nem javul a helyzet. Valahogy ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból, hogy észbe kapjon. Gondolkozz el mi az a dolog ami megijeszti és azon keresztül próbáld.
2021. dec. 6. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!