Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy értetlen, rámenős fiúval? Valami jó tanács?
Miért találkoztak kétszer? Egyszer is sok volt ezekszerint.
Szerintem ignorálni kéne, megszakítani vele minden kapcsolatot, bejövő leveleit a kukába irányítani, telefoncsörgésének haltátogást beállítani, nem venni fel, és messziről elkerülni.
Keményebb esetben rendőrséggel fenyegetni, aztán be is váltani, ha kell.
Köszönöm a válaszokat!
A lányom nem fényezi magát,nem szokása és nem is túloz,mivel ott voltam mellette,mikor msn-ezett és láttam,miket ír neki az a fiú.
Eleinte komoly gondolkodásúnak tűnt a fiú és jól kezdődött az ismerkedés,csak aztán túl sok lett a srácból,mikor egy este folyamán vagy 10-szer felhívta egymás után.Meg minden nap találkozni akart (nem egy városban laknak)és ha a lányomnak nem volt épp kedve,vagy ideje,akkor jött a sírás, meg a "haldoklás".Alapvetően kedves fiú lenne,meg látom rajta az igyekezetet,de erre már én is azt mondom,hogy sok.És megértem a lányom,hogy már idegesítő és kiábrándító számára.Ez a srác nagyon depis lehet,meg nem lehet a legjobb családi élete,ha ilyen túlérzékeny a lelki világa.És ez nem túl biztató.
Lányom arra gondolt,hogy letiltja msn-ről is.Az állandó telefoncsörgetésről már sikerült leszoktatnia.Én azt szeretném elérni,hogy ezzel a fiúval szépen meg lehessen értetni,hogy ebből nem lesz szerelem .Lehetőleg finomabb módon elengedni,hogy másfelé keresse a szerelmet magának.Nem szeretném,ha az lenne,hogy mikor tudatosul benne,hogy a lányom sosem fogja szeretni,akkor meg majd a haragjával üldözné.Ha nem muszáj,ne legyen köztük harag.Az ilyen tipúsú fiúktól mire lehet számítani?Hogyan érdemes velük viselkedni,mi a leg célravezetőbb?Szerintetek lehet normális az ilyen viselkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!