Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz, ha a barátommal mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz, ha a barátommal mindig csak itthon vagyunk?

Figyelt kérdés

Szóval nem megyünk sétálni, meg úgy kb semerre sem...

16/L 19/F

2010. szept. 5. 20:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igen az. Imádjuk egymást, és nagyon jófej, mellette sosem unatkozok. :D Nem is kéne egy besavanyodott, felnőtt 19 éves :)
2010. szept. 5. 20:25
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
az első vagyok. de mivel megkérdezted mégis valamennyire zavar hogy csak otthon ülsz?
2010. szept. 5. 20:25
 13/26 A kérdező kommentje:
Csak más párok eljárnak mindenfelé, nehogy emiatt legyen rossz a kapcsolatunk majd később... :/
2010. szept. 5. 20:27
 14/26 anonim ***** válasza:

beszéld meg vele, hátha megérti... attól, hogy ő "nagyon laza", még eljárhat helyekre és viselkedhet úgy, mint más normális emberek.

Ha téged zavar a helyzet és szeretnéd, ha elmennétek helyekre, akkor szólj neki. Ha szeret, megérti... meg szerintem neki is jót tenne a kimozdulás:)

18/L

2010. szept. 5. 20:36
 15/26 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a megfelelni vágyás.Mások így szokták,akkor nekünk is így kell,mert ez a normális....

Hát nem!Ha van igényetek arra,hogy kimozduljatok,akkor menjetek,ha nincs,akkor maradjatok.Hogy mi lesz veletek később azt nem a programok száma fogja meghatározni.Az viszont befolyásolja,hogy mindenki igényei ki vannak-e elégítve vagy mindig az van,amit az egyik fél akar.Ha te elvágysz szórakozni,de miatta nem mentek,mert vállalhatatlan a viselkedése,akkor elöbb-utobb besokalsz és ha robban benned a bomba,akkor a párod fog nézni,hogy most mi bajod van.Ő azt hitte eddig,hogy ez így jó.Ha azért maradsz otthon,mert tudod,hogy az infantilis viselkedése miatt égetne mindkettőtöket,akkor ezt meg kell beszélni.Jó lenne,ha kettőtök közül legalább neked lenne eszed,ha már ő mentálisan a bölcsiben ragadt.

2010. szept. 5. 20:39
 16/26 A kérdező kommentje:
Én jól elvagyok vele itthon is, csak nekem is érdekes, hogy nem megyünk sehova. Amúgy tök jó vele minden, imádom, hogy gyerekes :D
2010. szept. 5. 20:41
 17/26 anonim ***** válasza:
Akkor nem szóltam.Már látom,hogy megérdemlitek egymást :)))
2010. szept. 5. 20:45
 18/26 A kérdező kommentje:

Gratulálok, csak azért szóltál le így, mert nem szeretnék egy komolya, begyepesedett pasit. Lesz arra is elég időm, miért 16 évesen kéne? -.- Nekem hamar fel kellett nőnöm, vele jó gyerekesnek lenni.

Te meg maradj egy ilyen besavanyodott valaki.

2010. szept. 5. 20:47
 19/26 anonim ***** válasza:
A besavanyodott és a megnevelt nem ugyanaz :)
2010. szept. 5. 20:49
 20/26 A kérdező kommentje:
És most ki kérte, hogy bíráljátok, hogy "nem nevelt"? Ez volt a kérdés?? Mert szerintem nagyon nem.
2010. szept. 5. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!