Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek annak a jelei, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek annak a jelei, hogy nem szeret igazán a párom vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolatról van szó. Ő a nő. Viszonylag sokszor becézget, hogy szívem szerelmem stb. Oda oda bújik, de pl. egy rendes csókot nem tud adni, állítás szerint ő nem tud csókolózni. Lehet, hogy ő akkor nem az az érzelgős fajta vagy nem tudom, ha ír is csak annyit, hogy szeretlek. Én 30 vagyok, ő 5 évvel fiatalabb tőlem.
2021. dec. 2. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Mindenkinek más a szernetnyel, nézz utána a szernetnyelveknek, van ilyen teszt is. Egyébként biztosan lehet valami gondja (akár tudattalan szinten is) az érintéssel. De lehet szimplán csak nem ölelgettèk simogatták gyerekkènt, vagy valami rossz történt vele... Téged veled meg úgy úgy bántak gyermekkènt hogy fizikai kontakt is volt. Beszéljetek róla, kérdezd őt is neki mi az amitől azt érzi hogy te szereted, esetleg .őt hiányol. Ès te is mond hogy mit igényelnèl jobban, és legyen kompromisszum köztetek, mindenki hozzon egy kis áldozatot a másikèrt.

De az hogy ebbol arra következtetaz hogy nem szeret, pláne ha mindig ilyen volt, az butaság.

2021. dec. 2. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, amiket leírtál, azok mind arra utalnak, hogy szeret. Csak azért, mert nem ad csókot, szerintem hülyeség arra gondolni, hogy nem szeret. Én is nőként inkább csak szex alatt szeretek csókolózni, így random nem igazán, de attól függetlenül én is ölelgetem a párom, odabújok, becézem, puszilgatom a fejét/arcát és elmondom neki, hogy mennyire szeretem, aminél jobban nem tudom hogyan kéne kimutatni egy embernek azt, hogy szereti a másikat.
2021. dec. 2. 21:14
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves 11. 12. Válaszoló:

Igazatok van, ő ilyen típus, valószínűleg nem sok törődést, érzelmi, testi kapcsolatot kapott a szülőktől, de attól biztosan szeret. Csak ő másképpen mutatja ki.

2021. dec. 4. 11:23
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
Csak akkor maradj mellette, ha elviseled, hogy egy érzelmileg szegény alakkal kell kínlódnod. Alap, hogy szeret, megcsókol, megölel. Kédőbb us.
2021. dec. 5. 02:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért durva hogy manapság már a legminimálisabb dolognal is azt tanácsolják egymásnak az az emberek hogy csak akkor maradj mellette....meg ezt a mentális egészség kategóriában érthető is. De hát basszus nem vagyunk egyformák, és nem létezik a világon olyan ember aki mindenben tökéletes. Meg aztán mi ez a világ hogy a saját igényeinek akarjuk teljesen maradéktalanul minden fölé rendelni. Van ennek egy egészséges hátára de ami manapság megy, értem ezt párkapcsolatra. Nem kedves kérdező ez nem ok arra hogy elhagyd. Lehetne épp ennek az ellenkezője túlszererető csimpaszkodó, levegőt sem vehetnel nélküle, na ezekre ugyanazt írnak, ne viseled el, keress mást.

14-es igen kedves vagy amúgy, egy nőt érzelmileg szegény alaknak titulálni.

Az hogy máskepp fejezi ki az érzéseti, semmivel nem kisebb a szeretete, ő ilyen. Nyilván beszélni kell róla, és ah is hy fentebb írtam megbeszélni, neki is lehet olyan igénye amire a kérdező nem gondol, így ő is hihető azt hogy a kérdező nem szereti, csak mert az mondjuk nem dicséri meg naponta, vagy nem lepi meg apróságokkal, vagy nem tesz neki olyan dolgokat amikre megkéri (apró szívességek) netán nem tölt vele elég mèly minőségi időt. A testi érintès csak egy az öt szeretnyelvből.

2021. dec. 5. 08:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos lelkileg sérült, kiderült. Nem volt szeretet teljes a gyermekkora.
2021. dec. 6. 07:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Értem ez szomorú, ebben az esetben valószínűleg nem tud úgy kifejezni olyat magától ami neked mondjuk természetes lenne. Dolgozzatok fjat, vagy fogadd el így. De biztosan nem ettől függ hogy szeret-e, hogy nem tudja vagy másképpen tudja kifejezni az érzéseit.
2021. dec. 6. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!