Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek annak a jelei, hogy nem szeret igazán a párom vagy csak én gondolom túl?
Ismerkedésnèl ezek a dolgok nem buktak ki? Nem volt fura valami ?
Nem volt érzelmileg tompàbb màr akkor is?
Nézd a jó oldalát: így 2-3 év amikor ellaposodik a kapcsolat màr egy szinten lesztek èrzelmileg.
Ezeket a kapcsolatokat sem a komunikàció tartja össze , ki kellett volna jönnie az ismerkedèsi fàzisban
Így meg lett két ( vagy több mert ahogy a #4 kolléga is írja ) külsőre összeillő ember - a szex is milyen jó lehet , ha natúr meg sem akar ölelni.
Ha azt mondja nem tud csókolózni akkor nem tud csókolózni.
Minek ezen kombinálni
Én sem vagyok sem érzelgős, sem romantikus. Nem szoktam senkit sem becézgetni, meg gügyögni senkinek, ettől a férjem még pontosan tudja, hogy szeretem. Anélkül, hogy napi 5x leírnám neki üzenetben vagy mondanám neki. Mert kimutatom máshogy.
Lehet ő is hasonló, ha más téren kimutatja hogy szeret, akkor nincs nagy gond. :D
Én összeraktam volna a 2 kezemet ,ha minimum ilyen lett volna az egyik exem.
Haver ha megfogadod ne rontsd el azzal hogy ezt szova teszed neki vagy tulkombinálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!