Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom leszokott miattam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom leszokott miattam a cigiről, de félév után visszaszokott. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Utálom a cigit. A szagát, az ízét, és magát a cigit. A barátom fél éve még naponta többet szívott, mikor összejöttünk fogta magát, és leszokott. Nem azért, mert kényszerítettem, hanem mert tudta, hogy én nem szeretem. Kb fél évig bírta, hogy csak híbe-hóba (kb 2-3hetente) elszívott egy szálat ha megkínálták. Azt mondta, hogy nem hiányzik neki, megvan nélküle. Ahhoz képest mióta naponta találkozik a haverjaival, mindig elszív legalább egy szál cigit. Mikor át jön hozzám este/délután mindig érzem a szagát, ízét. Utálom... tönkre teszi magát, és tudom hogyha így folytatja mindig fokozatosan többet fog szívni, és végül visszatér a heti 2-3 dobozra.:S Hogy szoktassam le? Nem csak miattam akarom, hanem miatta is. Meg azért, hogy ne arra költse a pénzét és a későbbiekben a pénzünket. Egyáltalán miért szívja, ha nincs szüksége rá és ha megvan nélküle??? Segítsetek! Már sokszor beszélgettem vele erről, de volt már hogy eltitkolta inkább, és az meg mégrosszabb.:(

17/L (Ő 19/F)

2010. szept. 5. 17:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát az a gond, hogy ha nemis mellettem csinálja, hanem akkor mikor nem vagyok vele, utána jön át hozzám, és én már rögtön érzem a szagát... pedig szinte mindig rágózik ilyenkor. De még az ízét is érzem, és így nem kívánom (annyira) a csókját.:( Ha fogat is mos, a ruháján, kezén, bőrén, haján én érzem a szagot. Lehethogy csak az én orrommal van baj?:S Az viszont biztos, hogy én nem fogok tudni hozzászokni ehhez a szaghoz. Ha meg "kényszeríteném"... pl szexmegvonás(igaz h még nem feküdtünk le:D:D de tegyük fel), akkor csak azt érném el vele, hogy eltitkolja előlem, vagyis letagadja, bár én úgyis tudni fogom, ha cigizett, mert érzem.
2010. szept. 5. 19:17
 12/16 anonim válasza:

milyen cigit szív? esetleg mondd meg neki h szokjon át olyanra aminek nem ennyire erős a szaga (pl. mentolos cigi.)

az előző 14L

:)

2010. szept. 5. 19:37
 13/16 A kérdező kommentje:
szerintem pont mentolos cigit szív :D
2010. szept. 5. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:

a mentolos cigi impotenciát okoz

amúgy a dohányosok spermája kesernyésebb. ezt észrevetted?

2010. szept. 5. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Maximálisan megértelek. Én is utálom a cigit. és az is jogos kérdés, ha együtt maradtok, tényleg a közös pénzeteket fogja erre költeni. Nem tudom miért vannak ezen kiakadva sokan, mert jogos. És az is hogy hiába mosnak az ilyenek fogat, büdösek, és kész. A kezük a ruhájuk a lehelletük, undorító cigi szagú. Ha most ezt cigiző emberek olvassák, akkor nyugodtan vegyétek magatokra, mert így van. Hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben, nem tudom. Az tényleg nem jó ha tiltod, mert akkor hazudni fog. Én talán kilátásba helyezném hogy otthagyom, mert annyira utálom én is a cigit. Nem tudom, segítettem e, de remélem sikerül leszoknia, és nem csak miattad, hanem maga miatt is.
2010. szept. 6. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:

De mért okoz impotenciát a mentholos cigi? Már mástól is hallottam,de nem értem. A sima cigi is okozhat, de nem feltétlen lesz minden dohányos pasi impotens. De miben más a mentholos?

Bocsi az offért, csak érdekel.

2010. szept. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!