Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Lényeg annyi hogy van egy "barátom "es közel 2 éve zajlik köztünk ez a se veled se nélküled dolog ...amugy nagyon jó ember és nem is lenne vele bajom csak sokszor kikèszit engem azzal,h döntés képtelen !!Róla annyit,h nős (muszlim)van családja de sok közös ismerős van es tudom h nincs a lánnyal otthon semmi szex se !!ahogy mondta csak papir.en ezt megértem ..de szóltam már neki h lassan döntenie kell .szeretnèm h ha elköltözne külön vagy hozzám ennyi idő után!!állítása szerint szeret is ...mikor együtt vagyunk olyan mintha már nagyon rég együtt lennénk már ,a szex csodás!!emberileg is szeretem!!lényeg annyi h sokszor ugy erzem h tönkre tesz idegileg ..ha mondom h legyünk együtt vagy talizunk ,akkor ne mert most ide megyek meg oda megyek .van h hetekig nem talizunk mert a munka miatt nem lehet!!de sose irja h szeretlek,hiányzol,néha jol esne egy száll Virág csak egy pelda.nem látom rajta h ő is ugyan ugy lenne velem .lehet jobban szeretem őt mint ő engem!bocsánat kicsit hosszú lett

2021. nov. 30. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj feltettél egy kérdést itt mindenki egy véleményen van csak te ezt nem fogod fel mert olyan nagyon szerelmes vagy. Tudjuk milyen ez mind átmegyünk rajta. De majd rájössz. 2 év alatt hogy olyan nagyon szeretne mint állítod vagy állítja akkor már ott hagyta volna azt a nőt akit elvileg nem szeret. Mindig ezt mondják jaj nem szeretem nincs szex köztünk megy a vita stb éa ezt te kis naív beveszed. Nem egy példa van rá hogy közben otthon meg jó a házassága. Nem szeret téged használ szexre mert miért ne tehetné meg ha te meg hqgyod is. Elviseled a pótlék szerepet és pontosan tudod nagyon jól hogy sosem fogja neked azokat a szavakat mondani/írni amire te vágysz. De majd jön szépen egy másik pasi aki megadja neked ezeket majd akkor észbe kapsz hogy időpocséklás volt. Igen tudom szerelmes vagy de majd csak ráunsz erre az egészre hogy kihasznál.
2021. dec. 1. 00:36
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

#10 Akkor te nem ismered azt a fajta kutyát, amelyik végigkeféli a környék szukáit. :)

Borzasztóan naív vagy.

2021. dec. 1. 09:53
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Milyen biztos forrásokból tudod, holott a férfi a k*rvájának tart téged? Milyen forrásaid lehetnek neked, akire sokszor hetekig rá se néz? Egyáltalán nem vagy az életének részese, hogy te bármit is tudj róla. Illetve biztos forrás csak az lenne, ha bekameráztatnád a hálószobájukat és látnád, hogy valóban nincs szex, de még az sem biztos forrás, mert máshol is lehet szexelni, nem csak a hálószobában.

“Amelyik kutya jól lakik otthon, az nem eszik máshol”😂

Dehogynem. Kiváncsi lennék hány férfi utasítaná el mondjuk Megan Foxot, hogyha felajánlkozna neki🤷🏼‍♀️

Mindettől függetlenül, az is lehet, hogy a felesége nem akar szexelni vele, így rászorult arra, hogy valakit használjon űrítésre, ettől még ugyanúgy szeretheti a feleségét, de téged biztos nem. És tudod miért? Mert muszlim. A muszlim férfiak nem vesznek nő számba egy ilyen nőt, mint te. Számukra nem hogy nő nem vagy, de kb. ember sem. Nem én gondolom ezt, ők gondolják ezt, ez törvényszerű, a muszlimok ilyenek.

2021. dec. 1. 14:40
 14/16 A kérdező kommentje:

Én csak azt mondom amit ismerősök mondanak meg amit az otthoni dolgokat meséli

Es nem tart kurvának es sose bánt velem ugy !!

Annyi h nem tudom hova tenni néha ....

Ha már Megan Fox nem hiszem arra felàllna neki ..utalja a gebe nőket,hisz muszlim

2021. dec. 1. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Úgy látom neked mondhat bárki bármit te bávlányozod ezt a senkit. Oké maradj tovább a csicskája :) majd rájössz
2021. dec. 1. 17:40
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok elfogult vele..és nem is akarok !!!szeretem de attól látom amit kell!!

Nem hiszek abban h valaki két évig játsza magát és mást mutat!!v is remélem

2021. dec. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!