Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdésben maradtunk, de meggondoltam magam?
Szakítottam a parkapcsolatommal hosszas idő után. Nagyon fájt kimondani, de felgyűltek a dolgok amik miatt meghoztam ezt a döntést.
Pokoli volt a hétvége, nagyon sírtam, ő is. Aznap hajnalban elkezdtünk beszélgetni, azt igerte változik, épitsük újra a kapcsolatot. Megjavitjuk.
Mivel a gödör alján voltam, bele mentem. Holnap mennék vissza hozzá a cuccaimmal, de azt hiszem nagyon rossz döntést hoztam... nem szeretném, nem fog ujra menni.
Ő most meg vár hogy megyek, és ujra kezdjük. Szörnyen érzem magam, nagyon félek hogy mondjam el ezt neki.
Lehet savazni tudom... de közben felébredtem a gyászból, és rájöttem hogy nekem igy lesz jobb, mégha bele is halok a fájdalomba. A világért sem bántanám meg ismét, ezzel is hatalmas törést okoztam neki.
Aggodok erte mert a részem. Nem akartam bántani és fájdalmat okozni.
Az okok javarészt az agresszio, veszekedés, lustaság, drogfogyasztás.
Rengeteg dolgot elnéztem neki.
Temetés miatt elutaztam, es ezt az időt is végig veszekedte velem. Amikor hazaértem, azt éreztem hogy nekem ez így nem megy tovább. Nagyon szeretem, nagyon oda adó volt. De vannak helyzetek amikből már nem lehet feljönni.
Felefont azonnal rámcsapná, ezért megpróbálok személyesen beszélni vele holnap.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt, előbb kellett volna mondanom.
Azok az okok amiket írtál hogy mi miatt szakítasz nem is értem...
Mármint hogy miért aggódsz miatta, miért bonyolítód ezt túl..
Minden ember ezerszer ateli ezt a szakítas dolgot.. Meg is élnek.
Minnel hamarabb mond meg neki, ne agyalj ennyit rajta.
Nehéz lesz neki de idővel túl lesz rajta. Ne hagyd hogy sajnaltassa magát vagy lelkileg zsaroljon.
Bár ha agresszív akkor lehet hogy én eltudnam inkább telefonon, bármennyire is szemét dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!