Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden férfi gyereket akar a nők meg nem akkor, a nők nagy részé öreg korára egyedül lesz?
21. Hát én még olyan válást láttam csak ahol a férfi háborúzott a nővel a gyerekért.
Biztos van olyan is aki csak lelép, de szerintem nem ez a jellemző.
22 Pedig de.Aki igazán szabadulni akar, az megteszi.
Ritka az olyan férfi, aki őszinte szeretetből küzd a gyerekért.Akik megteszik, többnyire azért csinálják, hogy az nőnek keresztbe tegyenek, mert tudják, hogy ez nekik fontos és így akarnak még egyet rúgni rajtuk.
25 Nem állítottam ezt.Vannak olyanok is, akik konkrétan nem szeretik őket, esetleg semlegesen éreznek irántuk.
Inkább csak nem szeretik őket annyira, mint amennyire fontos nekik a válás.
Egyébként az a nő is megéri a pénzét, aki válás esetén direkt ellehetetleníti a gyerekekkel a kapcsolattartást.Nehogy már emiatt ne váljon csak el valaki.Nem a férfiakat védem, de ott már semminek nincs értelme, mikor egy férfi gyűlöli a nejét, és csak azért nem mer a bolond nőtől elválni, mert akkor a gyerekekkel zsarolja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!