Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető egy ilyen kapcsolat?
1# :D feltételeztem
Kezd kialudni a láng? Dobjátok fel valamivel. Töltsetek több időt együtt (ha 0-24 ben együtt vagytok, akkor kevesebbet), próbáljatokk ki új dolgokat, ha tehetitek utazzatok el. Sokszor nem a pároddal vagy a kapcsolattal van a baj, csak belefásul az ember az élet monotonitásába és azt vetíti ki a kapcsolatra is. Valszeg nem a párodat nem kívánod, hanem úgy alapból az intimitást. Pedig szerintem ez önbecsapás, mert az ember igenis igényli ezeket a dolgokat. Ha szeretitek egymást, akkor sikerülni fog, csak akarat kérdése. Sok minden fejben dől el.
:)
Szerencsétlen jól meg fogja szívni.
Összeházasodik veled, de te már 22 évesen se akarsz szexelni. Majd biztos leél veled így 40 évet.
Ne viccelj már...
Mikor volt utoljára együttlét?
Én sem szívesen maradnék egy olyan kapcsolatban, amiből hiányzik az intimitás.
23F
Mielőtt elvenne, azért szólj neki, hogy nem lesz szex!
Ne csináld azt, amit a nők 90%-a, hogy "elfelejt" nemet mondani a násznép előtt, csak miután felhúzta a gyűrűt, kapja el a krónikus fejfájás...
Nem kívánod, kerülöd a testiséget. Hogy lenne ez helyrehozható?
22 évesek vagytok, még lesz egy féltucat párotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!