Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gàz ha a férjem nézi mi van éppen az exeivel?
Egyiket sem tudja igazán elengedni mert nézegeti őket. Főleg a legelső barátnőjét. Ő volt a nagy szerelme még előttem. Elvileg azóta én voltam/vagyok és nálam még sose szeretett jobban senkit de ilyenkor azért elbizonytalanodom.
Főleg mikor unokatesomek atjottek kartyazni-iszogatni es ő kicsit tobbet ivott , egesz este semmi masrol nem tudott beszelni csak az exerol. (Legelso baratnoje) miket csinaltak, miert ment tonkre aztan meg azt is benyogte ha szet mennenk lehet vissza menne hozza es beprobalkozna.
Néha úgy érzem, hogy ahhoz a lanyhoz kepest kutyafule se vagyok. Es nem fogok tudni felérni hozzá.
Lehet el kéne engedni ezt a dolgot…
Beszelni errol kb felesleges mert ugy sem fog vele leállni.
Ezt mondod most.Akkor kérdezd már meg a kedves párodat te szerecsétlen,hogy miért csorgatja magat,ha olyan nagy szexistennő vagy!Hm?Miért nem rajtad lóg akkor?
Érdekes nem?
De lexarom.Hidd azt,hogy minden nagyon szuper.Csak akkor mi a pitchának teszel fel kérdést az exeivel kapcsolatban?Te olyan csúcsszuper vagy úgyis,Akkor meg hadd nezze!!Oszt jónapot.
Fene tudja, a legjobb, ha beszelsz vele. Ket komolyabb kapcsolatom volt, az elso lanynak a nevet sem tudom (ferjhez ment, es felvette a nevet, aztan ujrahazasodott, es aztan az ovet). A masikkal meg nagyon joban vagyok, rendszeresen talalkozunk (o szakitott, es azota volt tobb pasija, szoval sztem o nem akarna semmit, en meg tudom hogy nem akarok).
Szoval nincs feltetlenul baj, de nem jo elojel, az biztos.
Az én férjem most akar életbiztosítást kötni, hogy ha meghal is legyen pénzem.
Megmondtam neki, hogy felesleges, mert ha ő nem él akkor már mindegy ha hajléktalan leszek, mert annál rosszabb nem lehet mint, hogy elveszítsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!