Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gàz ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gàz ha a férjem nézi mi van éppen az exeivel?

Figyelt kérdés

Egyiket sem tudja igazán elengedni mert nézegeti őket. Főleg a legelső barátnőjét. Ő volt a nagy szerelme még előttem. Elvileg azóta én voltam/vagyok és nálam még sose szeretett jobban senkit de ilyenkor azért elbizonytalanodom.

Főleg mikor unokatesomek atjottek kartyazni-iszogatni es ő kicsit tobbet ivott , egesz este semmi masrol nem tudott beszelni csak az exerol. (Legelso baratnoje) miket csinaltak, miert ment tonkre aztan meg azt is benyogte ha szet mennenk lehet vissza menne hozza es beprobalkozna.

Néha úgy érzem, hogy ahhoz a lanyhoz kepest kutyafule se vagyok. Es nem fogok tudni felérni hozzá.

Lehet el kéne engedni ezt a dolgot…

Beszelni errol kb felesleges mert ugy sem fog vele leállni.

2021. nov. 29. 01:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%

Az exe jobb nő nálad?

Gondolom veled azért van, mert "hát ez jutott, ezt kell szeretni".

2021. nov. 29. 07:08
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Legalább őszinte. Ennyit tudok hozzáfűzni ahhoz amit előttem már elmondtak
2021. nov. 29. 08:45
 13/28 A kérdező kommentje:

Nyilvan ha ismerkedesnel csinalta volna ossze sem jovunk.

De mivel nem csinalta..😀 100%-ban ránk koncentrált.

A kartyas-ivos este info kicsit felre ment. Nem az unokatesok elott mondta, hanem mikor már az agyban fekudtunk ketten. Bar ettol nem lesz jobb amit akkor mondott.

Tudom, hogy mindenkinek van multja es exe is. Mielott elkezdtuk volna a kapcsolatot mindketten elmondtuk hogy az elozo kapcsolatban/kapcsolatokban mi nem mukodott es valoszinuleg miert.

#4: Soha, ismetlem SOHA nem fog egy férfi olyan szinten a padlora kuldeni, hogy ezt erezzem😉

#6: soha nem állhat egy kapcsolat mogott más csak a szex ugye?

Ugyan itt, az sem játszik hogy velem csak beéri😀 nem rakok ki kepet ide senkirol. De az ex csak “van”. Nem akarok kinezetre ra menni mert nem minden embernek ez a leglényegesebb 🤷🏼‍♀️

A magam reszerol csak annyit tudok leirni, hogy edzem, es maximalisan oda figyelek magamra.

De persze kinek mi a szep😀 en abba sem halnek bele ha elhagyna.. miert?! Mert van elet utana is. De akkor kerek perec mondja ki amit gondol amit erez es ne raboljuk egymas draga idejet

2021. nov. 29. 08:57
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha az elején rád koncentrált és nem volt ilyen gond, akkor kettőtök között romlott el a kapcsolat. Erről őszintén beszélni kéne.

Azt írtad, hogy felesleges lenne mondani neki ezt, mert úgysem állna le vele. Szerintem egy kapcsolatban beszélni kell arról, ha valami zavar a másik viselkedésében.

Az egész olyannak tűnik, mint egy 30 éves kihűlt házasság, ahol felneveltek két gyereket, és unják is egymást, meg elegük is van egymásból, csak már nem akarják öregen valaki mással újrakezdeni, ezért maradnak benne. Ti meg még (ha jól sejtem) a gyerekvállalás előtt álltok. Hát ..... nem valami jó előjel. Általában az ilyen rozoga házasságok szét szoktak esni, ha megérkezik a baba.

2021. nov. 29. 09:11
 15/28 anonim ***** válasza:
57%
A fene egye meg az ilyet
2021. nov. 29. 09:20
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

14#

"soha nem állhat egy kapcsolat mogott más csak a szex ugye?"

Jah. Hát akkor meg mit foglalkozol azzal hogy az exeit nézegeti. Hisz semmi köze bizonyára nincs szerinted a szexualitáshoz. Csupán a háttér, a tájkép miatt nézi.És téged azért zavar, mert az erdő helyett a hegyeket szereted.

Világos!

2021. nov. 29. 10:16
 17/28 anonim ***** válasza:
Dobd ki a francba!
2021. nov. 29. 11:02
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
16: jaj de ostoba vagy te meg a fajtad. annak, hogy az exe utan vagyakozik nem csak az lehet az oka, hogy a mostani parjaval nem jo a szex vagy nincs eleg szex. ebben igazat kell adni a kerdezonek, sok ferfi a legtokeletesebb es kielegitobb szexualis elet mellett is mas noket kajtat (jelen esetben az exet), mert valami hianyzik, vagy csak megy a farka utan es kesz. azt kene mar felfogni, h ettol meg lehet jo szexualis elete a jelenlegi parjaval, de valakiknek semmi sem eleg.
2021. nov. 29. 11:05
 19/28 anonim ***** válasza:
56%

18#

Te se értesz semmit. Nincs elég, vagy jó szex. A nő jobb volt mint a mostani. Nem azért nézi mert a krumplistésztát jobban csinálta!'Valmi hiányzik. Biztos az isteni paradicsomlevese!" De egy tökkelütött vagy te is istenem!

2021. nov. 29. 11:52
 20/28 A kérdező kommentje:

#16 nem tudom mit bunkozol de nem azt irtam hogy nem elunk nemi életet😀

Képzeld el, hogy a szexel semmi problemank nincs 😉 de te egy tipikus szerencsétlen vagy aki egy kapcsolatbab semmi mást nem nèz csak a szexet😀 vagy nincs eleg vagy szar. Gratulálok🤚🏼

2021. nov. 29. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!