Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Inkább ne szóljak neki semmiér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább ne szóljak neki semmiért? Már kezd elegem lenni az egészből

Figyelt kérdés

Egy pár napja összevesztünk telefonon. Pontosan azért, mert nem érdekli a véleményem a közös házvásárlással kapcsolatban, de azt szeretné, ha adnék pénzt ebbe bele neki. Nem is élünk együtt, bármennyi pénzt is beleadni, csak így, félek, hogy nem éltünk előtte együtt.

A szüleihez meg hozzá nem szívesen költöznék. De azt mondja szégyenben hagyom a szülei előtt, amiért nem akarok vele összeköltözni, meg hogy nekem semmi nem jó. Azért bármilyen házba nem jó. De az albérlet meg sok pénzt visz el, oda azért nem akar velem menni, még az anyja is mondta, hogy albérletbe ne menjünk, mert drága.

Ekkor azt mondja köztünk mindennek vége, még azt is mondta hogy egy picsa vagyok. Utána írta ne haragudjak, sokszor írt nekem, így végül megbocsátottam.

De ma meg lemondta a találkozót arra hivatkozva, hogy a családból valaki beteg, de később meg azt írta, akkor találkozik velem, ha jól viselkedek. Ekkor ezen úgy felhúztam magam, hogy mondtam neki, az édes anyukájával szórakozzon. Azt mondta csúnyán beszéltem vele. De tudja hogy csak hétvégén tudunk találkozni, és azt is lemondja minden hónapban egyszer, valamire hivatkozva.

2021. nov. 28. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

Keress egy normálisat.

28/F

2021. nov. 28. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Hétvégente találkoztok egy közös házat vesztek? Minek? Először fel kellene talán nőni.
2021. nov. 28. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menekülj...
2021. nov. 28. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mire jó neked ez a kapcsolat? Nem normális, amiket tőled elvár. Ne adj pénzt neki és ne is vegyetek közösen semmit, amíg nem laktatok együtt.
2021. nov. 28. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

De, szólj. Ne adj az ő házába, közöset ne is akarjatok, míg együtt nem éltetek.

Alapból aki így függ a szüleitől meg anyuka véleményétől, ott neked soha nem lesz szavad.

2021. nov. 29. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!